Ana Rosa Quintana va ser insultada en directe mentre presentava el programa. La periodista abordava la vaga de transportistes i les conseqüències que això podria comportar. Però, la manera com va tractar el tema no va agradar a tothom.
Un dels més crítics amb ella va ser el fundador de 'Podemos', Juan Carlos Monedero. Durant un temps, va col·laborar a l'espai matinal de Telecinco, però no n'ha sortit gaire ben parat, almenys això és el que desprenen les seves paraules.
Ana Rosa va ser durament criticada a les xarxes socials a causa d'un tuit que va publicar el polític. Es preguntava si tenia «dret a dedicar tot el seu programa a una manifestació buida convocada per gent de Vox». Entenia que així es propagava «la imatge de desproveïment a Espanya».
Finalitzava el seu missatge qüestionant-se si era una «pocavergonya». Com es podia esperar, les reaccions no es van fer esperar. L'actor Carlos Bardem va intervenir de manera concisa però punyent: «Pregunta retòrica».
Hi va haver molta gent que es va posicionar al costat de la presentadora de Mediaset. Un tuiter li responia que tenia «el mateix dret que tu a publicar autèntics insults a la intel·ligència, ni més ni menys».
En la mateixa línia s'expressava una altra persona. «Sí, té dret. A veure si ara et pensaràs que només els comunistes tenen dret, ja només faltaria», ha apuntat.
També recordaven a Monedero que amb anterioritat l'havia blanquejat i que «ara la critiquem». Possiblement li devia estar recordant el seu pas pel magazín de Telecinco, on s'asseia a la taula de debat. Des de fa una mica més d'un any, però, ja no trepitja el programa i pot ser que parli des de la rancúnia.
Ana Rosa Quintana es pronunciava aquest dimecres, a més a més, sobre la ministra d'Igualtat, Irene Montero. Ha dit que «la llei del 'sí és sí' s'ha transformat en la llei del 'sí, però no'». Fa un parell de setmanes la titular d'aquesta cartera «deia que no hi hauria cap reducció de penes a violadors, i ha estat el contrari».
Va posar l'exemple de «tres casos les víctimes dels quals eren menors, i en dos han suposat la rebaixa de vuit a sis anys per l'abús als nens». Ha explicat també que en un tercer es va rebaixar la pena «més de cinc anys», de manera que «un professor condemnat per abusos no entri a la presó».
A més, recorda que «avui sabem que hi ha, almenys, cent casos pendents de revisió». Insisteix que «la llei és un nyap» i acusa 'Podemos' d'«assenyalar els advocats per fer la seva feina i els jutges per masclistes».
Assenyala que els magistrats l'única cosa que fan és «interpretar la llei de manera reaccionària. Des del Ministeri d'Igualtat, no arriba resposta».
Ana Rosa Quintana, amb motius per sorprendre's
Ana Rosa Quintana té motius per estar sorpresa amb l'actitud de Juan Carlos Monedero. El fundador de 'Podemos' va estar col·laborant durant un temps al seu espai. Però, el maig de l'any passat va decidir deixar d'anar a les tertúlies.
A través de les xarxes socials explicava que «és evident que la línia editorial de la productora ens ha allunyat». Carregava contra les cadenes privades. «No comparteixo els desequilibris ideològics amb els mitjans i continuo pensant que les grans cadenes han de cuidar la seva neutralitat», afegia.
Desitjava que «ningú que menteixi pugui estar en una tertúlia, igual que ningú que hagi fet servir la política per fer trampes». Enviava, a més, un missatge tranquil·litzador als seguidors d'Eduardo Inda, «que ell segueix», va escriure al seu dia.
Ana Rosa Quintana no va semblar gaire preocupada per la baixa. El que realment li molesta són els termes utilitzats les últimes hores contra ella.