Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Makoke

Makoke descobreix que el nadó arribarà abans de l'esperat

Makoke podria tornar a convertir-se en àvia ben aviat

Makoke gaudeix molt de la seva faceta com a àvia. La col·laboradora es fon amb el petit Javier, fruit de la relació del seu fill Javier Tudela amb Marina Romero. De fet, aquest mateix estiu celebraven el seu primer anyet de vida, una ocasió molt especial per a tota la família, que s'ha bolcat completament amb la parella i el nadó.

És més, els dos influencers viuen molt a prop de Makoke, cosa que també li permet passar molt de temps amb el petit. «Només puc donar les gràcies a aquesta personeta que tanta felicitat ens ha donat, no puc explicar amb paraules com és aquest somriure», compartia emocionada a les seves xarxes socials. «La més bonica del món, no puc explicar com es pot estimar tant algú».

Foto de Makoke
Makoke gaudeix amb el seu net, Javier | Instagram

Als 51 anys, Makoke ja deixava clar que no li agrada que li diguin àvia, i és que encara considera que és molt jove per a aquest títol. Era ella mateixa la que anunciava la notícia de l'arribada del seu primer net al començament del 2021. I, després de la seva arribada, aprofita qualsevol moment per passar temps amb la persona més especial de la seva vida.

«Amor en pura essència, l'amor més pur, més increïble, l'amor per excel·lència, petit Javi, no saps com de feliç ens has fet», assegurava el dia del seu bateig. Tant és així que ja ha deixat caure que li encantaria repetir l'experiència ben aviat. I potser en aquesta ocasió li toqui a la seva filla Anita.

A la noia li preguntaven fa poc si tenia intenció de convertir-se en mare d'aquí poc. Ara que s'acaba de confirmar l'embaràs de Zayra Gutierrez als 22 anys, la filla de Kiko Matamoros s'animava a respondre la gran pregunta.

Makoke té ganes de tornar a ser àvia

«Sempre són bones notícies, però jo de moment tinc altres objectius per complir abans de ser mare, però sí, m'encantaria», comentava. «Prefereixo centrar-me en mi, objectius personals i metes, i després ja... encara que si ve una mica de sobte, s'accepta i s'acull fenomenal», afegia sobre els plans de futur.

Imatge d'Anita Matamoros amb Javier Tudela
Javier Tudela i Ana Matamoros tenen una bona relació | Europa Press

D'aquesta manera, que és clar que encara no entra entre els plans d'Anita tenir un nadó, encara que sí que gaudeix molt de la seva faceta com a tia. A més del fill de Javier Tudela, Anita també té dos nebots de part de la seva germana Laura Matamoros i, tot i que no manté relació amb el seu pare, això no ha sigut cap problema entre elles. De fet, estan en el seu millor moment.

En dedicar-se a les xarxes socials, també passen molt de temps juntes i coincideixen en diversos esdeveniments. A més, tenen molts amics en comú. El que tampoc sabem és si Anita assistirà al casament del seu pare amb Marta López Álamo.

La parella anunciava el compromís aquest mateix estiu, i fins i tot planegen mudar-se a l'estranger molt aviat. Marta explicava que havia decidit provar sort com a model a Dubai, i el seu futur marit no dubtarà a acompanyar-la. «El mes que ve me'n vaig d'Espanya, fujo, emigro a Dubai. I Kiko se'n ve amb mi. Marxem un mes perquè provaré com a model amb diverses agències, a provar aquest mercat i Kiko ve amb mi», compartia amb els seus seguidors.

Això també suposa que Matamoros haurà d'abandonar la seva feina a Sálvame, cosa que li anirà molt bé per allunyar-se dels nombrosos conflictes que té aquí.