Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana María Aldón

El fill d'Ana María Aldón i Ortega Cano ja sap amb qui viurà

El matrimoni ha decidit la custòdia

Fa tres setmanes ens vam assabentar de la separació entre Ana María Aldón i José Ortega Cano. Quatre anys més tard del 'sí, vull', la profunda crisi que han travessat la dissenyadora i el torero els ha portat a prendre aquesta decisió.

Ana María Aldón i Ortega Cano tenen molts secrets

Els personatges públics, en estar les vint-i-quatre hores del dia durant tots els dies exposats a la televisió, a les revistes del cor i les xarxes socials, creiem que podem veure tot el que els passa, fins i tot quan ens estan mentint.

Hi ha vegades que no és possible descobrir el que amaguen de portes endins els famosos, i és que només anunciar la separació entre Ana María Aldón i José Ortega Cano ens assabentem dels draps bruts de la família.

No va ser fins que l'exdona del torero va anar a Sálvame per entrar detalladament sobre la notícia de la seva separació amb el torero, on vam poder comprovar que el matrimoni no era tan feliç com aparentava.

José Ortega Cano amb el seu fill petit
Ortega Cano i Ana María Aldón tindran custòdia compartida | Europa Press

Ana María Aldón sempre es va veure en segon lloc als ulls d'Ortega Cano perquè el seu marit sempre va dir que Rocío Jurado era la dona més important de la seva vida. La relació amb els fills adoptius del seu exmarit, Gloria Camila i José Fernando tampoc no era la millor, en desconfiaven fins al punt que van fer una prova d'ADN per comprovar si el fill que va sortir fruit del matrimoni entre la dissenyadora i el torero, José María, era realment de José Ortega Cano.

I no només va arribar fins aquí, Aldón patia burles constants per part de Gloria Camila i la neta de Rocío Jurado, Rocío Flores, l'anomenaven 'La Chusa', un personatge molt icònic a la sèrie de TelecincoLa Que Se Avecina. Després de caure en depressió per aquesta situació no es va veure acompanyada per cap membre de la família Ortega.

Un divorci amistós

Ana María Aldón anava endarrerint la separació amb José Ortega Cano perquè ella tenia esperances que el seu matrimoni se salvés. No va ser fins que un cop de realitat la va ajudar a assimilar que la situació era irremeiable.

Durant les tres setmanes de negoci que van tenir, tot anava en vent en popa i semblava que ja firmarien l'acord de divorci. Les condicions més importants eren les següents: el torero es faria càrrec de la manutenció del fill que tenen en comú fins i tot quan aquest mori, també ajudaria econòmicament Aldón amb el lloguer de casa seva i la custòdia de José María serà compartida.

No va ser fins que dimecres, 16 de novembre, Ortega Cano es va fer enrere. Sembla que va ser per part de propers seus, una tercera persona, la qual li recomanaria canviar algunes coses. No té sentit que Ana María tingui una font d'ingressos estable i que el torero hagi de continuar ajudant-la. De la mateixa manera que si la custòdia és compartida, no li hauria de passar una quantitat tan gran de diners.

Imatge d'Ana María Aldón, José Ortega Cano i el seu fill passejant pel carrer
Ortega Cano i Ana María Aldón no s'aclareixen amb les condicions del divorci | Europa Press

Amb el que tots dos estan d'acord és en la situació del petit José María i que el divorci l'han de solucionar de la manera més ràpida i amena possible. I és clar que aquestes condicions que Ortega Cano ara rebutja segueixen sent insistència per part d'Ana María Aldón. El matrimoni no arribarà a entendre's. Només queda esperar i que ells tinguin paciència per resoldre els conflictes que van sorgir des de dimecres.