Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Rocío Carrasco plorant.

Els fills de Rocío Carrasco descobreixen la carta que ho aclareix tot

Rocío Carrasco ha rebut una carta molt emotiva

Rocío Carrasco viu uns moments molt decisius des de l'estrena de la seva docusèrie En el nombre de Rocío. La filla de l'artista explica i dona el seu testimoni sobre el que va viure Rocío Jurado en el seu matrimoni amb José Ortega Cano i amb la seva pròpia família.

No obstant això, aquesta aventura ja ha arribat al final. El programa ha finalitzat de la manera més especial possible.

Rocío Carrasco ha aconseguit el suport de molts

I molts dels companys i amics de Rocío Carrasco eren allà per viure-ho. Entre ells, Jorge Javier Vázquez. La mare de Flores ha forjat una gran amistat, a més, amb l'equip del documental.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Rocío Carrasco a la seva docusèrie. | Telecinco
 

I han estat, precisament, ells qui ha fet una sorpresa molt emotiva a Rocío Carrasco. Ana Isabel Peces, la directora de la docusèrie, li ha llegit una carta en nom de tots els seus companys. Amb això, volien enviar-li un missatge de fortalesa i afecte.

Tout L'Univers sonava de fons per acompanyar el discurs tan preciós que havien preparat. En definitiva, un dels moments més emocionants que s'han viscut a plató.

«Rocío, vas arribar a les nostres vides, a aquest equip, quan estaves començant a aixecar el vol. Després d'uns anys, massa, arrossegant una pena inhumana que ni podíem imaginar en aquell moment», van començar dient.

«Parlem amb tu moltes hores, centenars. T'escoltem, contrastem la informació, vam fer una investigació periodística que ens va fer enfrontar-nos a la realitat que havia tingut lloc».

«Tu tenies la veritat, eres la víctima. Tot el que havíem sentit els últims 20 anys era una gran farsa inventada per destruir-te i gairebé ho aconsegueixen», assegurava la directora.

«Compta amb nosaltres»

La irrupció de la docusèrie de Rocío Carrasco ha inspirat i ha ajudat, també, moltes dones de la nostra societat. I tampoc s'han volgut oblidar d'elles al programa.

«El vestit fúcsia que vesties mentre ens explicaves una a una les mentides que s'havien explicat sobre tu, mentre relataves tot el dolor que vas acumular i vas callar durant 20 anys. Aquest vestit fúcsia, aquest color, s'ha convertit en un símbol per a tantes dones que han estat silenciades per la societat. I també per la Justícia del nostre país, gràcies també en nom seu».

Durant l'emissió del programa, cal destacar que el nombre de denúncies i trucades al 016, el número contra la violència masclista, van augmentar. De vegades, la televisió pot aconseguir coses meravelloses, com fer justícia.

Foto de Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez fent-se una abraçada.
Rocío Carrasco i Jorge Javier abraçant-se en el plató de l'últim programa. | Telecinco
 

També han tingut unes paraules boniques en record als seus pares, el boxejador Pedro Carrasco i l'artista Rocío Jurado.

«S'ha fet justícia amb la teva mare, l'hem conegut més i sobretot molt millor. Ara sabem que Rocío Jurado era molt més gran del que crèiem, i que Rocío Mohedano de vegades es feia massa petita».

«Allà on sigui, estarà orgullosa de tu, ho sabem i tu també ho saps. També el teu pare estarà somrient des del cel dient-te que sempre seràs la seva preferida i que voldria poder volar com un ocellet per poder estar al teu costat. Ells no hi són físicament, són insubstituïbles, però compta amb nosaltres».

Rocío Carrasco no ha pogut evitar plorar i va agrair enormement les paraules que van tenir cap a ella. Com se sol dir, el temps ho posa tot al seu lloc. Encara que, de vegades, es trigui una mica més.