Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb un somriure

Ana Rosa Quintana interromp el seu programa per donar una notícia privada

Ana Rosa Quintana revela una notícia important al seu programa

Ana Rosa Quintana sempre és molt hermètica a l'hora de parlar sobre la seva vida privada. Tot i això, la presentadora sorprenia durant la passada emissió del programa per pronunciar-se sobre un tema que incumbeix a l'àmbit més privat.

Ahir al matí, els col·laboradors de 'El Programa de Ana Rosa' estaven tractant els diversos tipus de sexualitat que existeixen. Un tema molt candent i que ara entra al temari de les oposicions de la Policia Nacional, segons van revelar des del programa.

Ana Rosa Quintana va aprofitar el moment i interrompia el programa per explicar una cosa molt reveladora respecte a aquest tema. La periodista no va tenir cap pudor a parlar clarament sobre això i les seves paraules no van deixar indiferent ningú.

Ana Rosa Quintana parla sobre la seva sexualitat

La presentadora sempre és molt reservada a l'hora de parlar sobre les intimitats de la seva vida privada. Tanmateix, ahir, Ana Rosa Quintana va decidir mullar-se com mai abans sobre un tema que genera molta polèmica: les noves actualitzacions al temari de les oposicions de la Policia Nacional que inclouen les noves sexualitats i els 10 gèneres que hi existeixen.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana s'hi va sincerar sobre les seves preferències sexuals. | MEDIASET

Després de tractar aquest tema a 'El Club Social' del programa, Ana Rosa Quintana s'aventurava a parlar sobre una qüestió molt privada. La periodista interrompia el programa i s'aventurava a pronunciar-se sobre la seva sexualitat. Ana Rosa reconeixia que es considerava heterosexual i que mai no havia sentit res cap a una dona. A Quintana li agraden els homes, però, alerta, no tots:

«No m'ha atret mai sexualment cap dona. Tampoc m'atreuen tots els homes, m'atreu el meu, però em sembla bé que la gent visqui la seva sexualitat com vulgui», revelava la periodista. 

D'aquesta manera, Ana Rosa Quintana es va mostrar més oberta que mai a parlar dels aspectes més íntims de la seva vida privada. No obstant això, aquest no ha estat l'únic cop que la periodista parla sobre la seva relació amb el seu marit, Juan Muñoz. Fa tan sols unes setmanes, pel dia de Sant Valentí, Ana Rosa Quintana enviava un afectuós i emotiu missatge des del programa al seu marit. La parella celebra més de 25 anys de relació i no hi ha dubte que per a la periodista és l'home de la seva vida.

Foto d'Ana Rosa Quintana i Juan Muñoz.
La parella celebra més de 25 anys de relació. | GTRES

A més a més, Ana Rosa va aprofitar fa uns dies per revelar una notícia molt sorprenent sobre la seva boda. Segons va explicar la presentadora, llavors estava embarassada dels seus bessons, però era una informació que només coneixia el seu dissenyador.

«El pobre Jesús del Pozo, cada vegada que hi anava, com jo no li ho explicava a ningú, cada vegada que havia de tocar. El pobre va ser superdiscret perquè ell sí que ho sabia, però no deia res», va confessar. Ana Rosa i Juan Muñoz van contraure matrimoni el 29 de maig del 2004 a Sevilla.

Ana Rosa Quintana travessa un gran moment

La presentadora es troba en un gran moment tant personal com professional. Amb la tornada als mitjans, Ana Rosa continua mantenint-se com 'la reina dels matins' i el seu programa triomfa cada matí. A més, segons hem pogut conèixer avui, la periodista ha aconseguit un nou habitatge a Sevilla: una impressionant casa valorada en un milió i mig d'euros en una de les zones més exclusives de la ciutat.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!