Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Antonio David Flores sorprès.

Antonio David Flores revela com s'ha fet rica Rocío Carrasco

Antonio David Flores torna a carregar contra la seva exdona

Després de l'aparició de Rocío Carrasco a Días de Tele amb motiu del 8M, Antonio David Flores recorria a les seves xarxes socials per explotar després de les incendiàries paraules de qui va ser la seva dona. Així, a l'excol·laborador de televisió no li ha tremolat el pols a l'hora de mostrar la seva repulsa cap a la invitació de Rociíto al programa de Julia Otero a La 1.

Sense tallar-se ni un pèl, Antonio David criticava durament les paraules de la filla de Rocío Jurado. A més a més, l'exguàrdia civil destapava la manera com, segons ell, «Rocío ha omplert el seu compte bancari». Unes paraules que no han deixat indiferents ningú i que han desfermat tota una revolució a les xarxes socials.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Antonio David Flores carrega contra el testimoni de Rociíto

Estava clar que Antonio David Flores no estaria callat davant l'aparició de Rocío Carrasco a TVE. Per això, recorria a les xarxes socials, l'únic mitjà que té per expressar-se, per mostrar-se molt contundent contra les paraules de qui va ser la seva dona.

Imatge de Rocío Carrasco
Antonio David Flores assegura que Rociíto ha tret benefici als platós | TVE

«Em sembla una vergonya que el Dia de la Dona Treballadora convidin a un programa de RTVE Rocío Carrasco», començava explicant. I és que, l'exguàrdia civil no creia que el testimoni es tornés a comptar a la televisió, sobretot en una cadena pública.

«Tornaran de nou a vendre aquesta història després de dos anys de llauna a mi i a la meva família, però ara en una cadena pública. Li han dit que no hi ha lloc per a aquesta denúncia i en una televisió que paguem tots. Torna a repetir-se la mateixa història», ressaltava l'excol·laborador de televisió.

«Ha trepitjat i ha rigut de la Justícia espanyola, de l'Estat de Dret, de la presumpció d'innocència, la qual és a la Constitució. Ella ha destruït als seus fills i la meva imatge pública», expressava Antonio David.

Però el que més ha sorprès de les seves paraules ha estat quan l'exguàrdia civil feia una forta afirmació. Antonio David ho té més que clar, les aparicions de Rociíto li reporten grans beneficis al seu compte. Segons destapa a través del vídeo, «Rociíto omple el seu compte bancari a costa de denigrar els seus propis fills».

«Has omplert el teu compte bancari a costa de denigrar els teus propis fills, i de difamar el pare dels teus fills sense una sentència», afirmava amb total rotunditat.

Prendrà Antonio David mesures legals?

Sembla que Antonio David no descarta tornar a posar-ho tot en mans dels seus advocats. L'excol·laborador no pensa deixar que la seva imatge torni a patir l'escarni públic de fa dos anys. Rocío va tornar a titllar de «maltractador» Antonio David al programa, malgrat no haver-hi una sentència que ho reafirmi.

Primer pla de perfil d'Antonio David Flores
Antonio David Flores no descarta prendre mesures després de l'aparició televisiva de Rociíto | GTRES

D'altra banda, l'excol·laborador deixava caure que l'aparició de Rocío a TVEno hauria estat de franc: «El programa que fa Julia Otero ens costa 400.000 euros. La conviden, suposo que li han pagat, no anirà de franc. Va en representació de la dona treballadora a marcar-se un discurs que ella és una dona maltractada i el que ha fet ha estat omplir el seu compte».

Un nou i polèmic capítol comença a la història de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, on sembla que ni l'exguàrdia civil ni la televisiva pensen romandre de braços plegats.