Muntatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia

Iñaki Urdangarin mut en filtrar-se una dada sobre el suposat embaràs de la seva xicota

Iñaki Urdangarin ja no es pot amagar

Iñaki Urdangarin coneix perfectament com funcionen els mitjans de comunicació i sap que en aquests moments no s'hi pot pronunciar. S'ha quedat mut perquè no vol tenir més problemes amb la premsa, sobretot ara que n'hi ha tant en joc. Està a punt de divorciar-se de la infanta Cristina i aquesta notícia coincideix amb un succés que ha cridat poderosament l'atenció.

Urdangarin està amagant un presumpte secret: diuen que la seva xicota està embarassada i que tindran un fill junts. Ainhoa Armentia, la protagonista de tota aquesta història, ha desmentit la notícia i ha assegurat que sent vergonya de les mentides. Assegura que els reporters s'ho han inventat tot i que no hi ha res de cert en els rumors que circulen sobre la seva vida privada.

Iñaki s'ha quedat sense paraules en descobrir que els veïns n'han filtrat les novetats del suposat embaràs. Diversos testimonis han parlat amb els redactors de 'Sálvame' i han assegurat que Ainhoa «ja té panxeta». L'últim que ha sortit publicat al programa de Telecinco és que l'administrativa no amaga el seu estat, encara que sí que va amb compte.

Imatge d'Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin n'és conscient de la realitat. | Europa Press

Iñaki no ha fet declaracions i tot fa pensar que continuarà així perquè no li interessa cridar l'atenció de ningú. En aquests moments està sent investigat detalladament i la família reial segueix els seus passos molt de prop. No li interessa que cap paparazzi l'impliqui en algun assumpte delicat i tenir un fill amb Ainhoa seria una autèntica revolució.

Segons ha sortit publicat, Urdangarin ha reconegut en privat que no ha tingut un bon comportament amb la infanta. Tot i això, s'enorgulleix de la seva tasca com a pare i assegura que no ha parat fins a guanyar-se el suport dels seus fills. Recordem que Irene va tenir força problemes amb ell quan la revista Lecturas va treure a la llum la presumpta infidelitat.

Iñaki Urdangarin ja no té escapatòria

Iñaki intenta passar inadvertit a Vitòria, però no ho aconsegueix i cada cop són més els que l'involucren en assumptes delicats. Els seus veïns han parlat amb 'Sálvame' i han confirmat el presumpte embaràs, ja que asseguren que el canvi és evident. Diuen que Ainhoa ha augmentat de pes i que fa servir roba ampla per intentar dissimular «la seva panxa».

«La vaig veure de front i tenia la gavardina oberta, un jersei blanc i se li veia una panxeta sospitosa», comença dient un testimoni. Va coincidir amb l'administrativa en un mercat i hi confirma que tots els que la van veure van pensar el mateix. «Quan vam anar a pagar va venir una noia del supermercat i li va dir a la caixera: "Està la d'Urdangarin, fixa't en la panxa"».

Ainhoa Armentia amb una jaqueta verda
Ainhoa Armentia vol una vida tranquil·la. | Europa Press

Malgrat tot allò que ha fet en el seu passat, Urdangarin assegura que és força discret i ha parlat amb diversos periodistes de l'assumpte: promet que els rumors el fan sentir incòmode. Admet els errors, però garanteix que no es farà responsable d'una situació que ell no ha buscat.

Iñaki Urdangarin té més por que mai

Iñaki està negociant la seva manutenció amb la infanta Cristina i no pot cometre cap error. L'última notícia que ha sortit publicada sobre l'embaràs d'Ainhoa Armentia no ha fet més que empitjorar la situació. Suposadament, el cos de l'administrativa comença a canviar i el seu futur fill és un secret de domini públic.

L'exduc de Palma no sap què fer per deixar els problemes de banda. Llavors, va renunciar a viure amb la seva parella per no alimentar-ne la tensió, però no ha servit de res. Quan no hi és un enrenou, hi és un altre, però ell sempre es troba al mig.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!