Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la princesa Elionor

La princesa Elionor confirma el secret a veus: ho farà el setembre

A Elionor de Borbó li està a punt de canviar de vida

Elionor de Borbó va canviar de vida quan va fer els setze anys: va marxar d'Espanya i va començar a estudiar en un internat de Gal·les. El Regne Unit la va acollir amb els braços oberts, però ha arribat el moment de continuar caminant i no pot mirar enrere. D'aquí a uns mesos acaba el seu darrer curs de batxillerat i ha de seguir amb el futur que els pares tenen preparat per a ella.

La princesa Elionor sap que no hi ha marxa enrere: la decisió està presa i no pot fer res més que acceptar la realitat. Els especialistes asseguraven que faria una formació militar semblant a la que va fer el seu pare Felip, però l'assumpte no estava clar. Elionor ho ha confirmat al seu entorn privat i la notícia no ha trigat a transcendir: passarà al setembre.

Primer pla d'Elionor
Elionor de Borbó s'ha guanyat l'aplaudiment de molts. | GTRES

La filla de Felip VI acabarà el pròxim mes de juny el seu segon curs de batxillerat al prestigiós internat de Gal·les. Després passarà l'estiu amb la família i al setembre tornarà a viatjar per fer el servei militar. És l'hereva al tron espanyol i no té elecció, la decisió està presa i només li queda acceptar aquesta nova situació amb un somriure.

Elionor de Borbó és una gran estudiant, almenys això és el que asseguren fonts properes a la Família Reial. Suposadament ella no sabia si preferia anar a la universitat o endinsar-se als serveis militars, però ja han pres la decisió els seus pares. Felip i Letícia també s'ho han pensat molt i s'han adonat que és l'única alternativa.

La princesa Elionor es guanya el suport de tots

Elionor passarà per tres acadèmies militars, un tràmit necessari perquè en un futur es pugui convertir en reina d'Espanya. «El Govern ha aprovat el decret pel qual l'hereva haurà de fer la seva formació militar». La decisió està presa i no hi ha marxa enrere, ella mateixa ho ha confirmat a alguns amics propers.

La filla del rei va intentar passar desapercebuda a Gal·les, de fet els seus escortes intenten no cridar l'atenció de ningú. El problema és que hi ha estat durant dos anys i al final tothom ha acabat descobrint el seu secret. Va voler marxar al Regne Unit per intentar tenir més llibertat i els seus pares ho van veure bé.

Elionor s'ha guanyat el suport de gran part del poble, fins i tot els que són crítics són la Família Reial. Els experts asseguren que la seva carrera no tindrà res a veure amb la de Joan Carles. Fins i tot es diferencia del seu pare, que també està rebent bones crítiques en els darrers anys.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!