Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Bigote Arrocet

El motiu real pel qual Edmundo Arrocet va abandonar María Teresa Campos

Surt a la llum la causa per la qual Edmundo Arrocet va deixar María Teresa Campos

Edmundo Arrocet i María Teresa Campos van mantenir una relació sentimental que va durar sis anys. Des de la seva ruptura, tant els protagonistes com les persones del seu entorn més proper han parlat dels motius que van provocar l'inesperat final. Ara ha estat algú proper a Arrocet qui hauria fet l'afirmació més sorprenent dels testimonis coneguts fins ara.

Ja han passat alguns anys des que es van publicar les fotos d'Edmundo i María Teresa a Marbella que confirmaven la seva relació. Les seves filles, Terelu i Carmen Borrego, van defensar l'amor que tenia la seva mare cap a l'humorista. Tot i que la sospita de possibles infidelitats per part d'Edmundo sempre hi va ser present.

María Teresa va anar al programa presentat per Pablo Motos i allà, al plató d''El Hormiguero', va explicar com va començar la seva història d'amor. «Va ser tot molt bonic. Tot va començar primer des de la distància quan ell estava passant per un mal moment de la seva vida: es va quedar vidu», va confessar Campos.

Després, a 'Qué tiempo tan feliz' de Telecinco, la comunicadora va explicar el moment pel qual ella travessava. «Jo estava passant-ho malament a causa dels problemes de salut de la meva filla. Ell estava molt sensibilitzat amb aquest tema i ens vam solidaritzar l'un amb l'altre perquè tots dos, sens dubte, ho estàvem passant molt malament».

La neboda d'Edmundo Arrocet té una altra versió sobre la ruptura

Sis anys després, Maria Teresa anunciava a través d'un comunicat que va llegir la seva filla Terelu que la seva relació amb Edmundo s'havia acabat. Quan ja semblava que havíem conegut totes les versions possibles de la ruptura, Fiorella Vismara, neboda d'Edmundo Arrocet, té alguna cosa per explicar.

La noia, que es defineix al seu perfil de Twitter com a ítalo-peruana establerta a Espanya, va visitar el cap de setmana passat el plató de 'Fiesta'. Allà va coincidir amb Alejandra Rubio, neta de María Teresa, amb qui es va trobar cara a cara per primera vegada.

Fiorella ha insinuat que l'agressivitat de María Teresa va ser el detonant de la ruptura. «El meu oncle va trencar amb María Teresa Campos per la seva agressivitat, no només per la verbal, aquesta dona s'autolesionava».

El mateix Edmundo va declarar a la revista Lecturas el 2021 que «el dia que vaig deixar la Teresa va fer uns gestos que no em van agradar. Mai m'ha agradat l'agressivitat, vaig dir a la Teresina que el millor era que acabéssim». Unes paraules que ara la seva neboda sembla justificar en la seva aparició al plató de 'Fiesta'.

Foto d'Alejandra Rubio i Bigote Arrocet a 'Fiesta
Alejandra Rubio ha negat les afirmacions de la neboda d'Edmundo Arrocet sobre la seva àvia | tel

Alejandra Rubio, en desacord amb les afirmacions de Vismara, ha volgut donar la seva versió. La filla de Terelu, a més, l'ha advertit dels problemes que li podrien suposar les afirmacions. «Tu sabràs el que dius, si passes certs límits sortiràs perjudicada».

Alejandra Rubio i la neboda d'Edmundo han protagonitzat una cruïlla d'acusacions

Fiorella ha negat contundent que el seu oncle deixés la relació a través d'un missatge de Whatsapp com s'havia dit. «Ell li va enviar un missatge perquè Terelu Campos li va demanar que, si realment s'havia acabat, el tanqués i ho deixés clar, però ells ja havien trencat abans». Les informacions de Fiorella procedeixen de l'humorista, que explica a la seva neboda els fets durant i en finalitzar la relació amb María Teresa.

Fotomuntatge de Bigote Arrocet i María Teresa Campos
Alejandra i Fiorella han aportat detalls contradictoris sobre la relació entre Edmundo i María Teresa Campos | La Noticia Digital

Alejandra Rubio ha contraatacat Fiorella quan aquesta parlava sobre els regals que la parella es feia. «Jo no dic res, però Edmundo li regalava a la meva àvia pantalons del xinès, que em sembla molt bé, però que no diguin que ell li feia regals. La meva àvia va deixar de posar-se les seves joies bones per posar-se bijuteria que ell li regalava perquè a ella li encantava allò que ell li donés».

Un encreuament d'acusacions en què novament segueixen apareixent testimonis contradictoris sobre una relació i una ruptura ja passades. Ara la Maria Teresa porta allunyada de les càmeres diversos mesos i es troba en una etapa on l'important és l'afecte i la cura dels seus.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!