Primer pla de Joaquín Prat

Joaquín Prat ja no amaga un embaràs molt esperat a Telecinco

Joaquín Prat està més il·lusionat que mai

Joaquín Prat sempre s'ha caracteritzat per ser molt discret amb la seva vida privada i parla de la seva família en comptades ocasions. Fa uns mesos es va veure esquitxat per un enrenou inesperat: un dels seus germans el va acusar de tenir un mal comportament. Estem parlant de Federico, que va concedir una entrevista i va assegurar que vivia al carrer perquè els seus no l'ajudaven.

Prat va travessar unes setmanes força complicades, ja que tots els periodistes li preguntaven per aquest assumpte tan compromès. Ell no va fer declaracions fins que el tema va desaparèixer de l'actualitat, en aquell moment va assegurar que Federico estava malalt. La família Prat té molt de poder als mitjans, és un clan molt prestigiós i la notícia anterior va generar força polèmica.

Foto de Joaquín Prat
Joaquín Prat viu un moment màgic. | Europa Press

Joaquín intenta dissimular al màxim possible i mai no es pronuncia sobre els seus assumptes familiars, però hi ha alguna cosa que no pot amagar. Ja s'ha fet ressò de l'embaràs de la seva germana Andrea i el presentador no ha pogut evitar mostrar-se il·lusionat. És una notícia feliç que arriba en el millor moment, ja que el públic ha deixat de pensar en els problemes de Federico.

Andrea és periodista i treballa a Mediaset, per això coneix tots els companys del seu germà. A Telecincoestaven desitjant que es quedés embarassada, serà el seu tercer fill i ella mateixa ho ha confirmat a les seves xarxes. Està casada amb Jacobo Millán, un rostre força atractiu per a la crònica social que sempre es manté en un segon pla.

Joaquín sap que el bebè és molt desitjat, arribarà a la seva família d'aquí a una mica i serà més feliç que ningú. No serviria de res haver-ho amagat perquè aquest tipus de notícies corren com la pólvora, per això ni tan sols ho ha intentat. Andrea treballa darrere de les càmeres, però coneix tot Telecincoi és una cara tan estimada i respectada com la resta dels Prat.

Joaquín Prat ha pres una decisió ferma

Joaquín ha acudit al seu lloc de treball i els espectadors l'han notat especialment content. S'han llançat a les xarxes socials per comentar-ho i poc després Andrea ha confirmat l'embaràs. Ha explicat tot allò que hi ha darrere de la notícia, però Prat encara no ha dit res perquè no vol suscitar cap polèmica.

El company d'Ana Rosa Quinta ha decidit que guardarà silenci fins que algun dels seus tertulians li ho pregunti. Tots coneixen, respecten i adoren la seva germana, així que és qüestió de temps que facin algun comentari sobre això. La família creix, d'aquí a poc tindrà un membre més i la premsa l'ha fet famós abans de néixer.

Joaquín Prat
El presentador pertany a una família important. | GTRES

Prat sap millor que ningú com funcionen els mitjans de comunicació i el negoci de l'espectacle. És extremadament curós i ha blindat la seva vida privada, malgrat ser una de les cares més famoses d'Espanya. Hi ha una altra qüestió de la qual tampoc parla: la seva xicota, que en els últims mesos també ha guanyat força popularitat.

Joaquín Prat està en el seu millor moment

Joaquín ha marcat les regles del joc i no consentirà que res ni ningú no canviï els seus costums. Andrea se sent molt més lliure, potser perquè no està pressionada per la crònica social. Per això ha parlat del tema sense embuts. Els col·laboradors de Mediaset, sobretot els de Telecinco i Cuatro, cadena on treballa la protagonista, hi estan encantats. Serà el bebè més famós del grup durant uns mesos.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!