Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana rep la pitjor notícia que l'obliga a replantejar-se-ho tot: «Ràbia»

Ana Rosa Quintana, dolguda amb algú proper després d'assabentar-se de la traïció

Ana Rosa Quintana està molt enfadada després del terratrèmol que s'ha produït els darrers dies en els passadissos de Telecinco. Tant Ana Rosa Quintana com tota l'audiència l'ha enxampat per sorpresa un moviment d'una de les seves presentadores top. El secretisme sobre el futur professional de Sonsoles Ónega era majúscul.

Quan ningú s'ho esperava, aquest dilluns 11 de juliol saltava la sorpresa en la cadena de Fuencarral. Després de 15 anys en el grup de comunicació de Mediaset, la periodista canviava d'aires.

Ana Rosa Quintana, molesta per com ha estat el final de la seva companya

En aquest cas, la notícia tan impactant la va publicar a través de les xarxes socials el grup Atresmedia. Des del moment en què es va saber del fitxatge de la companya de cadena d'Ana Rosa Quintana, hi ha hagut diverses reaccions en el grup Mediaset. El comunicat, força escarit, deixava clar que el seu nou fitxatge ja no s'asseuria més en un plató de Mediaset

«La periodista, comunicadora i escriptora s'incorpora a l'ampli i prestigiós equip de professionals que integren la Divisió de Televisió del Grup Atresmedia. És una de les presentadores més reconegudes i valorades pels espectadors».

La notícia ha provocat l'enuig d'Ana Rosa Quintana que, tot i seguir amb la recuperació des de casa, sempre segueix l'actualitat de la cadena. La periodista veterana de la cadena no va veure venir aquest canvi.

Un altre dels periodistes que no tenia constància d'aquest adeu era Joaquín Prat, que serà el seu substitut a Ya es mediodía a partir del setembre. Així, igual que Ana Rosa Quintana, se'n va assabentar al mateix temps que la resta d'espectadors.

La productora d'Ana Rosa Quintana no dona crèdit a l'espantada de Sonsoles

Un fet semblant va passar amb la plana major de Mediaset, que tampoc els havia arribat res sobre aquest final anticipat. Des de la productora del programa Unicorn Content, la presidenta del qual és Ana Rosa Quintana, els ha semblat molt malament que no els hagués explicat que se n'anava de la cadena.

«La notícia ha agafat per sorpresa Unicorn i tota la cadena. Sonsoles ha passat aquesta tarda diverses hores reunida amb la cúpula de Mediaset, que ha intentat convèncer-la que revoqués una decisió que ja havia pres. S'ha mostrat en tot moment molt segura amb la seva marxa», exposa una font en Semana.

Alhora, la seva sobtada marxa surt a la llum després d'anunciar-se un nou projecte amb Unicorn Content i Telecinco. Per això, aquest fet ha contrariat la cadena i la productora, que se senten decebuts amb ella. «El que produeix més ràbia és que els ha agafat amb el pas canviat. Ha gaudit de la confiança de la cadena i d'Ana Rosa, que la veien com a successora de la reina de las mañanas», apunta aquesta font.

El demolidor gest abans de marxar

D'altra banda, des de la productora creuen que aquest canvi es va anar planejant des de fa mesos. Els sembla malament que Sonsoles Ónega no hagi avisat amb temps d'aquest canvi en la seva carrera.

La realitat és que les seves paraules en el darrer programa de Ya es mediodía semblaven un comiat clar quan confessava que es portava «al cor» a l'audiència del programa.

Just ahir, com a anècdota, la reportera Mayka Navarro va tenir un gest realment lleig i va semblar riure's del comiat de Sonsoles Ónega de dilluns passat. «M'alegro molt de veure't aquí», li ha dit a Marc Calderó, el seu substitut, per després afirmar el següent: «Us porto al cor», sentenciava Navarro.