Primer pla de Dani Rovira

Dani Rovira confirma entre llàgrimes la mort del seu company

Dani Rovira es trenca completament en conèixer la dolorosa notícia

Tothom sap com són d'important les mascotes per a algunes persones, i és que formen una part important de la nostra vida i es converteixen en els nostres millors amics, fins i tot per davant de persones properes o amics.

Qui té una mascota és conscient del suport que li dona la seva companyia en els moments més complicats de la vida. I un dels famosos que sap molt bé de què parlem és Dani Rovira.

L'actor espanyol sempre ha estat un apassionat pels animals i fa temps que convivia amb una de les seves mascotes, més concretament el seu gos Buyo.

Imatge de Dani Roviera presentant un programa de televisió
Dani Rovira ha perdut un dels seus gossos | GTRES

El cas és que les últimes hores ens hem assabentat d'una terrible notícia que afecta Dani Rovira i la seva mascota dels últims anys.

Dani Rovira perd el seu fidel company de vida

Ahir va ser un dia molt trist per a l'actor perquè perdia un gran amic. Així, s'acomiadava de Buyo, el seu fidel company de vida, amb unes esquinçadores paraules a les xarxes socials.

El còmic sempre ha tingut predilecció pels animals i és freqüent que ajudi moltes protectores perquè els animals abandonats puguin trobar una nova i reconfortant llar.

Buyo, el seu gran amic, i que ha estat amb ell en el pitjor de la seva malaltia, ha deixat aquest món per a desgràcia de Dani Rovira.

Imatge de Dani Rovira amb el rostre seriós al programa 'El Hormiguero'
Dani Rovira, enfonsat després de dir adeu a Buyo, una de les seves mascotes | GTRES

Davant d'aquesta trista pèrdua, l'actor no ha dubtat a compartir amb els seus milers de seguidors la tristesa que l'envaïa en les últimes hores. Així doncs, decidia escriure el text següent al seu compte d'Instagram.

«Company, avui m'has trencat l'ànima en mil trossos. Has decidit que ja era el moment de dir-nos adeu. I entre llàgrimes et rendeixo aquestes paraules», escrivia l'actor.

«No t'imagines el que et trobaré a faltar. T'emporto tan a dins que és com si m'haguessin arrencat un tros del meu propi cos», començava, amb un 'collage' de fotos de diversos moments que ha viscut amb la seva mascota.

«Sembla que va ser ahir quan vam decidir treure't de la protectora i donar-te una oportunitat. I tu, sempre sense voler-ho, em vas donar l'oportunitat a mi. No tinc paraules, no tinc el cap per a la poesia, espero que hàgim estat a l'altura de tu», prosseguia Dani.

Buyo, més que una mascota per a Dani Rovira

«Tant de bo, on siguis ara, hi hagi milions de pilotes i peluixos per destrossar i córrer. T'estimo amb tot el meu ésser, el meu amic de l'ànima. T'estimo. Formes part de la meva història i jo de la teva. Tant de bo algun dia arribi a ser la persona que tu veies en mi. El meu gos. El meu amor. Buyo», concloïa, provocant la tendra reacció de molts dels seus seguidors.

Primer pla de l'actor i humorista Dani Rovira
Dani Rovira ha estat recolzat pels seus companys de professió després de l'adeu | GTRES

Maribel Verdú, Fernando Tejero, Alex O'Dogherty, Adrián Lastra o Iñaki Urrutia han estat alguns dels actors que li han donat suport amb diversos missatges després de la dolorosa pèrdua de Buyo.

Per exemple, l'actriu espanyola ha escrit el següent: «Ai Dani, t'envio tots els petons del món». O el missatge d'Adrián Lastra, que deia així. «T'envio molt amor».

No és senzill perdre una mascota i d'això n'ha estat conscient Rovira aquestes últimes hores. L'esperança que li queda és pensar que el seu amic ha estat el més feliç del món amb ell. Ara, segur que amb el suport dels seus éssers estimats, l'actor aconsegueix recuperar-se d'un revés vital que l'ha deixat tocat anímicament.