Julio Iglesias

Les filles de Julio Iglesias desapareixen després dels últims problemes mèdics

Julio Iglesias preocupa els seus seguidors

No hi ha cap mena de dubte que Julio Iglesias és un dels grans artistes espanyols. Al llarg de la seva trajectòria, el músic ha guanyat nombrosos premis que l'han consolidat com a un dels millors intèrprets a escala mundial.

Tot i que ha batut una infinitat de rècords durant la seva carrera, la veritat és que des de fa uns quants anys que no és al focus mediàtic. I és que Julio Iglesias ja no s'ocupa com abans de la música i, actualment, es pot permetre viure dels seus èxits passats.

La veritat és que no és estrany perquè és considerat un dels homes més rics d'Espanya. La seva fortuna és tan immensa que al llarg de tot aquest temps s'ha pogut permetre viure amb la seva família a Punta Cana.

Per aquesta mateixa raó, al seu domicili de República Dominicana ha pogut, a més, apartar-se per un temps del món de la música i portar un estil de vida tranquil. Un cop va començar la pandèmia, l'artista no es va poder permetre fer concerts, i encara menys ara després del seu estat de salut.

Julio Iglesias en una imatge d'arxiu.
L'artista no s'ha retirat dels escenaris, però tot apunta que arribat el moment definitiu. | CatalunyaDiari
 

Julio Iglesias pateix greus problemes de salut

Des que el pare d'Enrique Iglesias es va convertir en un personatge públic, tothom va ser conscient dels problemes de salut que arrossega des de la seva joventut. La veritat és que va començar a patir pel seu estat de salut en el moment que va patir l'accident de cotxe que li va canviar completament la vida.

El 1962, l'artista, juntament amb un grup d'amics, va tenir un greu incident a la via Majadahonda de Madrid. Aquest episodi va suposar un abans i un després tan personalment com professional. En primer lloc, va estar més d'un any i mig semiparalític, per la qual cosa va haver d'abandonar la seva prometedora carrera com a futbolista al Reial Madrid.

A partir de llavors, amb el propòsit de recuperar de mica en mica la seva mobilitat, va aprendre a tocar la guitarra. Sens dubte, la resta ja és història. El pare d'Enrique Iglesias ha esdevingut una gran figura dins del sector musical i és un referent per a molts artistes.

Tot i això, tot apunta que a causa de l'accident que va patir, l'exfutbolista està pitjor que mai. Amb 78 anys, Julio Iglesias està experimentant les dures conseqüències de l'episodi que va viure. Cal assenyalar que, durant la pandèmia, ja van circular unes imatges acompanyat de dues dones que l'ajudaven a caminar, indicant que alguna cosa no anava bé.

Però no se'n va saber res més des de llavors i ha continuat mantenint-se aliè al focus mediàtic durant aquests dos anys.

Julio Iglesias
El secret del músic més ben guardat ha sortit a la llum. | GTRES
 

Es descobreix el veritable estat de salut de Julio Iglesias

La veritat és que ja es rumorejava que l'estat de salut de l'artista no era el millor. No obstant això, ara sí que ha preocupat en excés els seus familiars i fans pels rumors que han sorgit al voltant de la seva figura.

En aquesta ocasió, els rumors indiquen que el pare d'Enrique Iglesias es troba en cadira de rodes. Així mateix ho ha assegurat Jorge Rial al programa Argenzuela, que ha explicat que l'estat de salut del madrileny és força complex. Per aquesta raó, ha assenyalat que cada cop li agraden menys els famosos mems del músic que circulen per xarxes socials.

«Cada vegada que els veig (els mems) ja no em diverteixo perquè em quedo amb la imatge que es va trobar un altre famós cantant que va anar a visitar el cantant a Miami», va començar dient.

Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient
Es revela l'estat de salut de Julio Iglesias. | Gtres
 

Jorge Rial ha comentat que un amic seu, 'El Puma', va anar a visitar el madrileny al seu domicili de Miami (Estats Units). «Aquest famós, amb sobrenom d'animal, molt amic seu, està muntant una producció musical de duets. I va dir que vol fer un duet amb ell, per això el va anar a visitar», va explicar.

El veneçolà el va anar a visitar acompanyat de la seva dona i el que va veure va provocar que es quedés en estat de xoc.

«Van caminant i de lluny es veu el clatell de Julio. També es veuen dones en topless a la piscina. Quan es van acostant, veuen que no estava assegut en una cadira comuna, sinó que és una cadira de rodes».

Julio Iglesias tem que el vegin en cadira de rodes

Sense cap mena de dubte, el músic no està passant per un bon moment. I és que, sobretot, si tenim en compte el greu accident que va patir quan era jove, és habitual que el seu estat de salut hagi empitjorat notablement. A més, l'edat ja no perdona, per això s'ha de cuidar el màxim possible.

Pel que fa a aquests rumors, la veritat és que, malgrat que és una font molt fiable, l'artista encara no ha confirmat o ha desmentit els rumors que circulen. D'altra banda, és força complex aconseguir una imatge de la seva figura, ja que s'amaga de les càmeres.

L'exfutbolista, que durant els últims anys ha estat més discret que mai, va confessar al seu amic que com que «viu de la seva imatge, no vol que ningú el vegi així». Per si no n'hi hagués prou, no només pateix forts problemes de mobilitat, sinó que també tindria «un problema de memòria».

Això sí, malgrat que el seu estat de salut ha fet saltar totes les alarmes, Julio Iglesias es troba perfecte de la vista. I és que l'artista va confessar al veneçolà que no es priva de cap «plaer audiovisual», justificant-se sobre el fet d'estar envoltat de dones en topless al seu jardí.