Primer pla de Marc Calderó.

Marc Calderó perd el que més vol quan pensava que tenia la vida resolta

Marc Calderó es converteix, per caramboles del destí, en presentador titular a Telecinco

Marc Calderó és un dels homes de moda a la televisió. El periodista català s'ha convertit, per carambola, en presentador titular de Telecino després de la marxa de Sonsoles Ónega de la cadena.

Calderó també ha al·lucinat prou amb la sobtada marxa d'Ónega a la competència. A més, a ell l'ha afectat per partida doble, ja que ha estat durant els darrers mesos el segon de bord de Ya es mediodía.

Marc és d'aquestes persones tot terreny que es van fent un lloc a la cadena de Fuencarral. De fet, el seu nom ha estat sobre la taula per donar-li el suport definitiu en un moment de crisi com l'actual.

Tot i que la seva evolució ha estat notable aquests últims mesos, els directius de la cadena han considerat que encara no reuneix les capacitats per quedar-se al capdavant del programa. Ja li arribarà el moment.

Marc Calderó, substitut natural d'Ónega a Telecinco

Marc Calderó, en altres circumstàncies, hauria estat el relleu natural de Sonsoles al capdavant de Ya es mediodía. Si la seva marxa hagués estat menys precipitada i hagués trigat més temps, segurament el Marc ho hauria tingut millor per aconseguir el seu objectiu.

No obstant això, al setembre Telecinco es juga molt i s'ha preferit apostar per una cara ja consolidada i veterana per a les sobretaules: Joaquín Prat. D'aquesta manera, Calderó seguirà al capdavant de l'espai a l'estiu per tornar a compaginar la feina de carrer, amb moments de plató, al setembre.

El català ha rebut missatges d'ànim per part dels seus companys davant d'aquest paper inesperat que li ha tocat assumir. El més rellevant, el de Mayka Navarro, des del carrer. «M'alegra moltíssim veure't assegut. T'envio un petó molt gran a tu i a tot l'equip».

La indirecta de Mayka anava dirigida a Sonsoles, ja que després d'aquestes paraules es va posar la mà al cor, mentre deia «aquí els porto». És exactament el que va dir Sonsoles el dia anterior quan només ella sabia que era el darrer programa que presentava en Mediaset.

«Moltíssimes gràcies, Mayka. Saps que és important que hagis entrat avui en directe», li ha contestat ell. Twitter ha començat a registrar missatges de suport perquè sigui Calderó qui es quedi al capdavant del programa.

Marc no té pressa. Sap que aquesta és una cursa de fons i que, si es vol retirar en Telecinco, és millor no cremar etapes abans d'hora.

La vida privada de Marc Calderó

Estar al capdavant d'un programa de televisió obre la porta perquè el públic vulgui saber més sobre la vida de la persona que veuen cada dia en les pantalles. Marc Calderó és un jove català força discret i tremendament hermètic sobre la seva vida privada.

No se sap si té parella o no, encara que es va rumorejar que estava coneixent amb certa profunditat Xoan Viqueira, exparella de David Valldeperas. Ell mai no ha confirmat ni desmentit res i no es preveu que comenci a fer-ho ara.

També va tenir un moment de flirteig amb Alba Carrillo, encara que més per l'actitud d'ella que per una altra cosa. Va ser en directe i Alba, amb els seus comentaris i floretes, va aconseguir «desconcentrar» el periodista.

Marc es va llicenciar en periodisme per la Universitat Ramon Llull el 2012. Abans de treballar en Mediaset, ho va fer en canals autonòmics de Catalunya. Fins fa poc, treballava com a reporter de carrer, donant veu amb el micro als protagonistes directes de la notícia.

Va ser un dels periodistes més actius durant la pandèmia per donar-ne informació sobre l'evolució des dels punts més calents. Amb el temps, ha anat incrementant el seu temps a plató, comentant l'actualitat o, fins i tot, els temes de societat.

Les seves xarxes socials, on ja compta amb més de 15.000 seguidors, ens mostren un Marc elegant, gairebé sempre sol, amb companys de la feina o acompanyat del seu gos Bruno.