Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Belén Esteban.

Belén Esteban destapa la traïció que dinamita 'Sálvame'

Belén Esteban torna a Telecinco per mullar-se sobre un tema polèmic

Belén Esteban continua absent de Sálvame dos mesos després de trencar-se la tíbia i el peroné. Ahir, va assistir des de casa a una nova polèmica que afecta dos dels seus companys de programa.

Estem parlant de Kiko Matamoros i Lydia Lozano, que han protagonitzat una nova picabaralla. I tot per una traïció que havia preparat el programa a Marta López després de ser avisada per Lozano, segons el madrileny.

El cas és que aquest assumpte ha fet treure tota la ira a Kiko contra la periodista canària. Així, aquesta ha esclatat contra el supervivent només començar el programa d'aquest dimarts.

Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'
Lydia Lozano, trencada després de patir l'atac del seu company. | Mediaset
 

En tot moment, Lydia ha deixat clar que aquell dia que Marta López es va sentir atabalada al programa quan es va parlar del concurs de la seva parella, la col·laboradora només va voler tranquil·litzar-la. I en cap moment la va avisar de cap traïció abans d'asseure's al plató.

Belén Esteban, al rescat de Lydia Lozano després de la traïció

Lydia Lozano s'ha tornat a trencar, indignada per unes acusacions que li semblen molt greus. I per les quals el xicot de Marta estava molt enfadat tot just tornar de Supervivientes.

El cas és que tota aquesta picabaralla la va presenciar Belén des del menjador de casa seva i, en un moment donat, la de Paracuellos no va tenir més remei que entrar en directe.

Feia molt de temps que sentíem Belén entrar per telèfon a Sálvame, però en aquesta ocasió ella mateixa sabia que havia de donar un cop de mà a Lydia Lozano.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
La dura crítica de Kiko Matamoros a la seva companya ha provocat la reacció de 'La princesa del poble'. | CatalunyaDiari
 

Després de veure aquestes imatges de la col·laboradora esfondrada, Belén Esteban no s'ho ha pensat dues vegades. Ha trencat el silenci que guarda des que va patir aquella greu caiguda que la va deixar en una cadira de rodes durant un temps.

Belén Esteban ha intervingut per calmar una mica l'ambient, i especialment a l'afectada. Davant la qüestió de Patiño, la col·laboradora donava tot el seu suport a Lozano: «Jo he tingut amb Lydia moltes històries, moltes mogudes... però ara mateix sí que em refio d'ella», confessava Belén Esteban.

«Lydia s'ha portat bé amb Marta pel que jo he pogut veure»

Quan va exposar la seva opinió, el públic de Sálvame aplaudia per donar suport la canària, mentre que aquesta tornava a trencar-se.

Per si no n'hi hagués prou, la 'princesa del poble' també va deixar clar que aquesta va ser molt generosa amb la xicota de Kiko Matamoros. «No em posaré en històries. Però crec que, des de casa meva, que no he estat al programa, que Lydia s'ha portat bé amb Marta pel que jo he pogut veure».

Tot i la trucada conciliadora de Belén Esteban, a Sálvame saben treure profit de qualsevol circumstància i Patiño va entrar en escena. Així, la gallega va aprofitar que la dona de Miguel Marcos estava al telèfon per fer-li una pregunta molt personal.

Belén Esteban darrere de càmeres a Sálvame
Belén Esteban ha defensat la seva companya. | Mediaset
 

I era sobre quins companys del programa no se'n refia. En aquell moment, Belén Esteban va ser molt ràpida en la seva contestació i va apuntar Marta López com la gran assenyalada.

«De qui no? Per exemple, de les que hi són, per exemple de Marta López», sentenciava davant la cara de sorpresa de la tertuliana. «No és que no em refiï. No li explicaria un problema meu, però crec que tampoc ella m'explicaria a mi un problema seu», aclaria.

Aquesta breu tornada a la tele de Belén serà només això, una breu tornada, ja que encara es troba en plena recuperació de la seva operació de la tíbia i el peroné. S'espera que per al mes de setembre la col·laboradora pugui tornar amb normalitat al plató que la va veure caure fa tres mesos.