Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Malú amb la mirada perduda

Malú confirma que s'ha acabat de la manera més inesperada

Malú sembla que ha tancat una pàgina important de la seva vida

Malú està gaudint plenament de la seva nova gira, però sembla que pel que fa a l'àmbit personal no és tanta la felicitat que sent. Els rumors de ruptura amb Albert Rivera cada cop sonen més fort. I precisament ara unes imatges d'ella i unes informacions semblen confirmar que la seva història d'amor s'ha acabat.

Pel que sembla, la madrilenya i l'exlíder de Ciutadans podrien haver pres camins separats.

Malú i les informacions sobre la seva ruptura

La cantant de Blanco y Negro s'ha convertit en les últimes setmanes en la protagonista de la premsa del cor. El motiu és que es rumoreja que hauria trencat la seva relació amb Rivera. I és que fa molt de temps que no se'ls veu junts.

Aquests rumors s'han incrementat durant els últims dies, quan ella se n'ha anat de vacances a Algesires amb la filla que tenen en comú i ell no ha aparegut. Així, l'artista s'ha centrat a gaudir de la petita i la família.

Però no ho està passant gens bé. I és que s'ha revelat que circulen unes fotos d'ella en què se la veu trista.

Suposadament, com que no s'ha pogut confirmar ni desmentir la ruptura sentimental, cap mitjà ha publicat aquestes imatges per ara. Això sí, potser ben aviat veuen la llum.

De la mateixa manera, a Sálvame s'han donat altres dades que deixen clar que Malú no passa per un bon moment personal. Canales Rivera ha estat el que ho ha posat damunt la taula. Exactament ha dit: «Tinc un amic en comú que m'explicava fa uns dies que ella havia estat efectivament a Algesires amb la família».

«Però també em va dir que, alhora, tenia una casa llogada a Zahara de los Atunes durant la primera quinzena de juliol. Tot i això, al final, no ha aparegut per allà. A més, una altra cosa que és molt estranya és que Alejandro Sanz, el seu amic íntim, ha estat els primers deu dies de juliol a Zahara i ella no ha anat ni tan sols per veure'l a ell».

Muntatge de Malú amb Albert Rivera
Malú i Albert Rivera s'haurien separat segons algunes informacions. | CatalunyaDiari
 

A això hi ha afegit: «Que ella no hagi aparegut ni tan sols estant el seu gran amic encara és més sospitós. Aleshores, és evident, hi ha problemes entre la parella».

Aquí no queda tot perquè també s'ha revelat que ha cridat molt l'atenció que Rivera no hagi anat a cap dels concerts de la seva xicota.

Malú i Albert Rivera, crònica d'una ruptura anunciada?

La filla de Pepe de Lucía de moment no ha confirmat ni desmentit la seva suposada separació i tampoc no ho ha fet Albert. Però si és certa, el que queda clar és que semblava una ruptura anunciada. Sí, perquè des de fa mesos, concretament des del març passat, que se'n parla.

I això que la seva història d'amor, que va sortir a la llum el 2019, va aconseguir superar totes les barreres. Van lluitar per la seva relació i, fins i tot, es van deixar veure junts, una cosa que ella no ha fet pràcticament amb cap de les seves parelles anteriors. Fins i tot, van fer l'important pas de tenir una filla junts.

La cantant i l'expolític es van convertir en pares el 2020 de la petita Lucía, que els ha omplert d'alegria.

Albert Rivera i Malú sortint de l'hospital amb Lucía
Malú i Albert Rivera van fer el pas de ser pares. | GTRES
 

Tot i això, podria ser que, malgrat tot, no els ha ajudat a superar la crisi que arrossegarien. Una crisi que, segons han publicat diferents mitjans, podria haver estat provocada perquè tots dos tenen un fort caràcter i xoquen contínuament. Per això la convivència es podria haver deteriorat sense remei.