Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro descobreix que s'ha acabat i demana explicacions a Jesulín

Jesulín de Ubrique ha pres una important decisió respecte a la seva carrera professional

El nom de Jesulín de Ubrique és sinònim d'un dels toreros d'Espanya que ha aconseguit més reconeixement. Ha omplert places durant tota la seva longeva trajectòria professional, i els seus fidels seguidors l'han animat allà on anava.

Tot i això, Jesulín que ha tornat a ser pare als seus 48 anys, es troba en una etapa diferent. Amb més de dues dècades de matrimoni amb Maria José Campanario i quatre fills en comú, el toreig ja no és una prioritat per a ell.

Ara la seva família s'ha convertit en l'eix central de la seva vida i ha deixat en un segon pla tot allò que no tingui a veure amb els seus.

El seu fill Hugo, la gran il·lusió del matrimoni Ubrique-Campanario

La nova il·lusió del matrimoni arribava sense ser planejada. No obstant això, el que queda clar és que el petit Hugo ha suposat tot un enrenou d'alegria i felicitat per al matrimoni. A més a més, han canviat les prioritats tant de Jesús com de María José.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Hugo, la nova il·lusió del matrimoni | Europa Press

Segons van comentar als mitjans fa un parell de mesos, aquest embaràs hauria estat molt més relaxat que els anteriors. Tant és així, que el destre va assegurar haver pogut ser molt més present durant l'embaràs.

Amb l'arribada del nou fill, Jesulín de Ubrique es planteja la seva carrera professional des d'una perspectiva molt més relaxada: «Els meus anys de glòria ja van passar».

Cosa que també genera més tranquil·litat i seguretat a la seva dona, María José Campanario. De la mateixa manera, la seva filla Andrea Janeiro, fruit de la seva relació amb Belén Esteban, també el recolza amb aquesta decisió.

Jesulín de Ubrique va reaparèixer a les arenes després de tornar a ser pare

Tot i que Jesulín de Ubrique ha optat per relegar la seva faceta de torero a un segon pla, és cert que mai es desvincularà del tot. De fet, feia més de dos anys que no se'l veia per les arenes, i ara després de tornar a ser pare, va fer una gran aparició al centenari de la plaça de la localitat saragossana de Maella.

Imatge de Jesulín de Ubrique amb un barret a la mà a la plaça de toros
Jesulín de Ubrique torejant a Maella (Saragossa) | GTRES

En aquesta plaça de toros, tot el públic va poder veure un Jesulín radiant i malbaratant energia. Va aconseguir dues orelles i una cua, fets pels quals podria haver sortit per la Porta Gran. Però, tot i això, va decidir fer-ho caminant.

Aquesta tornada a les arenes va ser molt emocionant per a ell, ja que no la va fer sol. I és que el seu fill Jesús va formar part d'aquell públic que clamava el seu nom, i que assistia sorprès a les habilitats del seu pare.

La que no va ser vista a la plaça de bous, va ser la seva dona María José Campanario, ni la resta dels seus fills. Als seus 48 anys, Jesulín de Ubirque, s'hauria hagut de treure algun quilo per poder tornar a trepitjar les arenes.

Ell mateix ha reconegut el diari La Comarca, que hi haurà més aparicions: «Hi ha algunes coses tancades al llarg de l'estiu (...) Ara torejo perquè em ve de gust i em trobo molt bé».

Jesulín de Ubrique va ser acomiadat al crit de 'torero', on va poder notar tot el suport del públic que sempre l'ha seguit des dels inicis. Alhora, tampoc va dubtar a parlar-ho a la sortida i a l'entrada per poder tenir una fotografia al seu costat.

I és que encara que Jesulín de Ubrique ha reconegut estar ja allunyat del món del toreig, sempre participarà en esdeveniments especials com aquest. Tot i que ara la seva principal prioritat és la seva família.