David Flores Carrasco

David Flores Carrasco descobreix on està el seu pare i es queda sense paraules

David Flores Carrasco ha quedat estupefacte amb el seu ritme de vida

David Flores Carrasco ha estat gaudint d'unes vacances amb Olga Moreno a la platja. I tot mentre el seu pare està fent el mateix amb la seva xicota, Marta Riesco. En concret, la parella està passant-ho d'allò més bé per terres del sud d'Espanya.

Al noi no l'ha sorprès tant l'escapada d'Antonio David com el fet que aquesta sigui de luxe. S'està allotjant a hotels que arriben a superar els 500 euros per nit.

Antonio David Flores i Marta Riesco
David Flores Carrasco sap que el seu pare està gaudint d'uns dies amb Marta Riesco | Europa Press

David Flores Carrasco ja sap on i com és el seu pare

El fill de Rocío Carrasco, de moment, no passa l'estiu en companyia del seu progenitor. El motiu és que aquest està de viatge amb la seva parella, com ja hem pogut veure a la portada de la revista Semana. El viatge els ha portat per racons com València, encara que el seu destí actual és la localitat gaditana de Zahara de los Atunes.

Les imatges que Marta ha compartit a les xarxes socials és la que ens ha permès saber que són a aquesta ciutat andalusa. I no només això, sinó que estan feliços i gaudint del mar i del bon temps.

Però tant les publicacions de la reportera com l'única que ha fet Antonio David a Instagram ens han fet saber més coses. Exactament, que es troben allotjats en un hotel de cinc estrelles, TUI BLUE Zahara Beach, on tenen tota mena de comoditats.

Una habitació bàsica en aquest allotjament costa la barbaritat de 300 € la nit, però el malagueny i la seva xicota estan pagant més per cada dia que passen allà. Segons 20 minutos , han reservat una habitació que té una tarifa per dia que oscil·la entre els 450 i els 536 euros. I és que aquesta, entre altres coses, compta amb accés directe a la piscina, terrassa i servei d'habitacions.

En definitiva, malgrat que ell únicament es guanya la vida amb el seu canal a YouTube i ella està cada vegada menys present com a reportera, no escatimen en despeses. Estan gaudint d'unes vacances de luxe, que són l'enveja de molts i que els omplen de felicitat. Només cal veure que les fotos que han pujat on se'ls veu còmplices a la piscina o posant davant d'una posta de sol.

David Flores Carrasco descobreix les crítiques que rep Antonio David

El fill d'Antonio David ha vist que totes aquestes publicacions de les vacances del seu pare estan generant controvèrsia. Encara que els seus seguidors l'aplaudeixen per aquestes i l'animen a passar-les d'allò més bé, hi ha qui carrega contra ell. En efecte, són diversos els que el critiquen com a pare per no endur-se els seus fills a aquest viatge.

Per això li han escrit comentaris com ara: «Marta, digues-li que faci una mica de pare» i «Porta els teus fills també». En aquesta mateixa línia trobem: «Vacances sense fills, normal que Riesco estigui feliç, tenen mainadera» i «Vergonyós. El que presumia de ser bon pare i és Olga la que se'n va anar de vacances amb el teu fill».

Fotomuntatge de Rocío, Antonio David i David Flores
David Flores Carrasco sap que el seu pare està rebent moltes crítiques | Catalunya Diari

Així mateix, hi ha internautes que el que han criticat és que el malagueny passi les vacances amb tota mensa de luxes quan suposadament no té feina. Això ho han subratllat amb missatges com: «El vividor gaudint dels diners que guanya sense treballar» i «Vius com un rei sense fer absolutament res, era la vida que volies».

I n'hi ha més: «Això és el que es diu un home vivint de les dones» i «Que bé que t'ho muntes vivint amb l'esquena dreta. Això t'ho pagarà la teva xicota. A veure el que dura que l'enganyis, que cabra avesada a saltar, salta i saltarà».

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco