Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

El xicot de Nacho Palau, obligat a compartir el que més estima durant la malaltia

Nacho Palau va confessar que feia un any que estava enamorat

Nacho Palau ha estat més de dues dècades a l'ombra perquè mantenia una relació sentimental amb el cantant més reservat del país. Miguel Bosé no li va donar el seu lloc públicament amb l'excusa que volia protegir-lo, però el més greu és que tampoc no es va portar bé amb ell en privat. Van tenir quatre fills junts, que ara estan separats perquè l'exparella no ha aconseguit arribar a un acord.

Nacho Palau va confessar a Supervivientes que s'havia enamorat de nou, aquesta vegada d'un discret home anomenat Cristian. La premsa de seguida va començar a investigar i una famosa revista ha tret a la llum tot allò que hi ha darrere d'aquest misteriós romanç. El que més ha cridat l'atenció és que la parella del valencià està obligat a compartir allò que més vol: casa seva.

Nacho sap que Cristian Villela, així es diu el seu nou amor, està fent un gran esforç perquè comparteix la casa amb la mare. Tot i això, sempre treu temps per visitar els fills de l'escultor, Ivo i Telmo, perquè la situació familiar és complicada. Lola Medina, la mare de Palau, no li pot prestar l'atenció que li agradaria perquè està lluitant contra el càncer.

Nacho està plenament agraït al seu nou amor, que ha decidit compartir habitatge fins que la sogra es recuperi de la malaltia. Afortunadament, tot està sortint bé, Lola és forta i no pararà fins a aconseguir el seu propòsit: acabar el tractament. Quan tot passi els enamorats s'instal·laran en un domicili per a ells sols, però ara el més important són els petits de la casa.

Palau es va emportar un gran desengany amb Miguel Bosé, així que en aquesta relació ha anat amb molt de compte i ha deixat clares les seves prioritats. Fins que la seva mare no es recuperi, no viurà amb Cristian, que està tenint una paciència infinita. La revista Diez Minutos assegura que està plenament integrat en la família i que cuida molt bé d'Ivo i de Telmo.

Nacho Palau ha deixat d'amagar el secret

Nacho va confessar a Supervivientes 2022 que estava enamorat, però no va donar gaires detalls per no ofendre Miguel Bosé. Gràcies a una reputada publicació sabem que l'afortunat es diu Cristian Villela, té 52 anys i és xilè. També coneix el cantant perquè va treballar amb ell, encara que és possible que no tingui un bon record d'aquella etapa.

Palau està tranquil perquè la seva família està en bones mans, però és possible que no s'hagi tret del cap la seva mare. Lola Medina va concedir una entrevista fa uns mesos en Sábado Deluxe per denunciar el comportament de Miguel Bosé. És molt prudent, així que no va explicar res dels seus problemes de salut, uns problemes que ho han canviat tot.

Suposadament, l'escultor vol viure amb el seu nou amor quan la malaltia de Lola sigui cosa del passat. Mentrestant, està guanyant diners per mantenir els seus fills, ja que l'artista l'ha deixat en una situació força delicada. Al bell mig de la tempesta, va trobar Cristian i, des de llavors, no s'han separat, encara que la relació havia estat un secret fins ara.

Nacho Palau confessa els seus sentiments

Nacho va fer un gran esforç a Supervivientes quan va parlar del seu xicot, però volia donar-li el seu lloc perquè sap que ho mereixia. «Cristian és una persona que m'ha sabut portar molt bé i el trobo a faltar cada dia», va comentar visiblement afectat. Diez Minutos ha publicat unes fotografies del xilè i ara tothom li pot posar cara.

Palau sempre ha estat força reservat i s'ha negat a defensar-se, tot i que ha rebut crítiques prou dures. S'ha limitat a fer silenci fins que ha trobat el seu moment i ara té més força que mai. Ha aconseguit el seu propòsit: el públic el coneix a la perfecció i s'ha posicionat al seu costat.