Primer pla de Paz Padilla

Qui és el nou xicot de Paz Padilla: tot el que se sap

Paz recupera el somriure dos anys després de morir el seu marit

Paz Padilla torna a somriure just quan es compleixen dos anys des de la mort del seu marit Antonio Vidal. La humorista ha tornat a trobar l'amor als braços d'un home amb qui se l'ha vista molt enamorada.

Zahara de los Atunes s'ha tornat a convertir en el lloc preferit de Paz per refer la seva vida. En les seves platges, ha estat fotografiada juntament amb la seva nova il·lusió, Fran Medina, demostrant que travessa un dels seus millors moments.

Paz Padilla enamorada de nou

Paz Padilla sembla haver deixat enrere els dos llargs i duríssims anys que va viure després de la mort del seu marit Antonio. Van ser moments molt complicats i difícils que va intentar suportar de la millor manera.

Per a ella, Antonio era l'amor de la seva vida i, precisament a ell, li va dedicar el llibre amb què ha aconseguit grans èxits. Ara, sembla haver decidit seguir endavant i obrir les portes a l'amor.

Tal com publica la revista Semana en la portada, Paz ha trobat de nou l'amor. Una foto besant-se a la mar de la costa gaditana demostra que ha tornat a recuperar el somriure i les ganes d'enamorar-se.

L'afortunat és Fran Medina, un Guàrdia Civil i fotògraf amb què l'andalusa ha canviat de plans del tot. No tenia pensat tornar a enamorar-se, almenys no tan aviat, però el destí és capritxós i va aparèixer davant seu l'home que li revolucionaria el seu món.

La humorista va rebre aquesta nova oportunitat amb els braços oberts i ha decidit gaudir de les primeres vacances en parella. La seva estimada Zahara de los Atunes s'ha convertit en l'escenari perfecte per donar la benvinguda a seva la nova parella.

Després dels mesos tan convulsos després del seu acomiadament de Sálvame, Paz ha tornat a reconduir la seva vida. Està feliç i il·lusionada, oberta a qualsevol possibilitat que li brindi la vida. De fet, fa poc va celebrar l'entrada de l'estiu com només ella és capaç de fer-ho, amb una festa increïble disfressada de fada.

Paz Padilla i la seva nova il·lusió

Paz Padilla s'ha convertit en notícia de portada després de ser vista menjant-se a petons la seva nova parella. Fran ha arribat a la seva vida per quedar-se i tornar-li part d'aquella alegria que va marxar quan Antonio va morir. Per molt que es mostrés forta i acceptés els fets, en el fons l'absència del seu marit va pesar com una llosa en el seu dia a dia. Tot això ara forma part del passat i Paz ha refet la seva vida.

Paz Padilla en un photocall
Paz Padilla torna a enamorar-se dos anys després de la mort del seu marit. | GTRES

Sembla que Fran Medina fa temps que és al costat de Paz. De fet, revisant l'hemeroteca, el Guàrdia Civil ja era present a la vida de la gaditana des de fa mesos.

El darrer mes de gener, Paz va ser vista passejant per la platja de Zahara de los Atunes al costat d'un grup d'amics i la seva filla. Entre ells, s'aprecia la presència de Fran, qui camina al seu costat i exerceix de fotògraf. Això demostra que fa uns quants mesos que estan junts i que ha encaixat a la perfecció en l'entorn de l'andalusa.

De fet, segons s'ha pogut saber, la relació va començar a finals de l'estiu passat, al setembre. Des de llavors, la parella està consolidada fins al punt de gaudir de les seves primeres vacances.

És evident que la vida somriu a Paz i que s'obren nous horitzons per a ella, encara que sempre romandrà el record del seu Antonio.