Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana pren una decisió difícil en descobrir què passa amb el tractament

Ana Rosa ha descobert que el seu gran amic té un problema

Ana Rosa Quintana és coneguda per ser la millor presentadora de la televisió, però darrere hi ha molt més. Tothom que ha tingut el plaer de treballar al seu costat té un concepte meravellós d'ella perquè sempre es preocupa pels seus companys. Joaquín Prat fa molts anys que treballa al seu costat i tots dos s'han convertit en grans amics, per això, ella està ara tan preocupada.

Ana Rosa Quintana ha descobert que el tractament que segueix el germà de Joaquín no ha funcionat: continua sent addicte. Federico Prat ha concedit una entrevista i ha acusat la seva família d'haver-lo deixat de banda, encara que no ha explicat tota la veritat. No ha dit que no està seguint la pauta mèdica recomanada i, conseqüentment, continua mantenint els mals hàbits.

Federico Prat
Ana Rosa Quintana està preocupada pel seu gran amic. | 8Directo
 

Ana Rosa sap que el seu company no se sent còmode parlant de la seva vida privada i ara haurà de donar explicacions. Per això, ha pres una decisió difícil: tornar a Telecinco després d'haver estat deu mesos lluitant contra el càncer. La revista Semana assegura que es reincorporarà a mitjans de setembre. Sens dubte, això serà un gran alleujament per a Joaquín.

Ana Rosa no ha decidit tornar només perquè el germà del seu amic estigui donant guerra, també sap que ha arribat el moment. Ha vençut una malaltia molt dura i la seva manera d'enfrontar-se al problema ha creat escola: ha ajudat moltes persones. Mai no ha perdut l'esperança ni els ànims, sempre ha tingut un somriure preparat i un bon comentari per a qui li preguntés.

Quintana sap millor que ningú com funcionen els mitjans de comunicació, per això sap que el millor és informar el públic. Ha anat donant dades de manera puntual, ja que no volia que els espectadors especulessin amb un tema tan seriós. Ha fet servir les seves xarxes per publicar fotografies que han fet créixer el mite: és una dona forta i lluitadora.

Ana Rosa Quintana està preocupada pel seu amic

Ana Rosa és conscient que els problemes de Joaquín Prat s'estendran en el temps perquè tothom està parlant del mateix. Marianne, la mare del presentador, ha trencat el seu silenci per aclarir que ella ha fet tot el possible per ajudar Federico. «És un addicte, estem desesperats», ha comentat a la revista Semana.

Joaquín Prat i Ana Rosa
Ana Rosa Quintana té molt bona fama entre els seus companys. | CatalunyaDiari
 

Quintana ha comprovat que la rehabilitació de Fede, com li diuen els seus éssers estimats, no ha arribat a bon port. «Hem intentat ajudar-lo, jo li pago el lloguer mensual i em truca demanant més diners», explica Marianne força preocupada. Només hi ha una persona que pot aturar aquest escàndol: la presentadora d'El Programa de AR.

La periodista sap que tornar a la televisió serà complicat, ja que ha de parlar sobre temes que li han provocat molta inseguretat. Tot i això, ella està preparada per a això i per a molt més, i ara sent que ha d'ajudar Joaquín, l'home més discret de Telecinco. Federico ha generat un gran enrenou i tots els periodistes volen parlar amb ell, ja que la seva història havia estat amagada fins ara.

Ana Rosa Quintana ha creat escola

Ana Rosa pertany a una altra generació, una generació de dones valentes i lluitadores que no paren fins a complir els seus somnis. Va començar treballant de reportera, després de corresponsal i actualment és la presentadora més reconeguda d'Espanya. No només això, també té a l'esquena un imperi audiovisual que treballa a les millors plataformes.

Quintana ha aconseguit l'afecte del públic i prendre la decisió de tornar ha estat dur, però valdrà la pena. Els espectadors estan desitjant retrobar-se amb ella i els seus companys estan molt orgullosos de tot el que ha aconseguit. És cert que ha estat apartada de la televisió, tot i que no ha deixat de treballar perquè la seva ment no deixa de crear.