Ana Rosa Quintana amb posat seriós

Ana Rosa Quintana reapareix canviada i confirma el que era un secret de domini públic

Ana Rosa Quintana fa un pas més en el seu procés de recuperació

Ana Rosa Quintana té tots els seus seguidors en suspens, molts donaven per fet que aquesta setmana seria la que tornaria a la televisió. S'havia comentat molt que Ana Rosa tornaria per començar la nova temporada del seu programa després d'estar ja plenament recuperada del càncer.

A finals d'estiu, la presentadora madrilenya va fer una aparició estel·lar a la festa de final de curs de la seva productora. Allà va rebre moltes mostres d'afecte i va anunciar que estava a punt per tornar amb un «ja soc aquí», que encara ressona a Telecinco.

Això, sumat a les mostres que hem tingut durant l'estiu que la recuperació va pel bon camí, feia presagiar el millor. Tot i això, Joaquín Prat i Patricia Pardo han estat els encarregats de conduir l'espai amb la promesa que Ana Rosa tornarà aviat.

Ana Rosa Quintana reapareix força canviada

Ana Rosa Quintana encara no ha confirmat quan es reincorporarà, però tot apunta que no trigarà gaire. Els rumors que la seva recuperació va per bon camí i que ja està gairebé a punt per treballar semblen certs.

De moment, l'hem pogut veure en una imatge recent i amb un gran somriure. S'aprecia també que els cabells li estan creixent, bon senyal de la seva recuperació. Ha estat a Vejer, on se l'ha fotografiat amb José Ortiz Galván. És un diputat del Partit Popular i exalcalde de Vejer de la Frontera, un municipi de Cadis, pel qual Ana Rosa Quintana té molt d'afecte. «Gràcies, Ana Rosa Quintana, per la teva estima i la bona estona que hem passat a Vejer», ha dedicat el polític a la presentadora.

«Ha tornat al nostre poble i amb ella hem compartit una bona estona de conversa i de passeig per alguns racons de Vejer», ha explicat. Ortiz també ha confirmat que «ens ha alegrat molt veure-la tan bé, tan recuperada i sobretot amb tanta força davant de la seva molt probable tornada a la televisió».

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana no pot esperar a tornar als platós | EUROPA PRESS

Per part seva, un dels millors amics i companys d'Ana Rosa, Joaquín Prat, també ho confirmava. «Molt aviat es trobaran amb l'ànima d'aquest equip, amb la capitana del vaixell, amb qui posa nom al programa, amb qui porta sempre el timó amb mà ferma, amb Ana Rosa Quintana».

A Telecinco ja tenen ganes de tornar-la a veure, donant instruccions a l'equip i agafant les necessàries regnes. En la seva absència, el programa no se n'ha ressentit gaire en termes d'audiència i el públic ha continuat donant suport al format, un dels més longeus de la televisió.

Ana Rosa Quintana tornarà a prendre el pols a l'actualitat

Ana Rosa Quintana està disposada a tornar a ple rendiment, per la qual cosa veu preferible esperar que estigui en perfectes condicions. Sap que, com ella mateixa va dir, la tardor serà «calenta», ja que el Govern no pot tenir més patates calentes a sobre de la taula.

▶️ Vídeo del dia

Ana Rosa sap que un programa com el seu pot ajudar a marcar els temps de l'agenda política i contribuir a crear determinats climes a l'opinió pública. Davant la crisi energètica sobre la taula, el racionament d'aliments i el control de preus o la pujada brutal d'impostos, la televisió és una arma de comunicació potent.

La reina dels matins sap que el 2023 serà decisiu per al nostre país i ella vol estar a primera línia per explicar-ho. El compte enrere per a la tornada d'Ana Rosa Quintana ja ha començat.