Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana reconeix que la baralla familiar ha posat en perill la relació

Ana Rosa Quintana no entén què ha pogut passar

Ana Rosa Quintana està molt preocupada per la darrera baralla que ha presenciat entre diversos membres de la seva família. I és que, poques setmanes abans de reprendre les seves funcions dins d'Unicorn Content, la presentadora ha hagut de veure com dos dels seus éssers estimats han començat a discutir fortament.

La recta final del seu càncer de mama no està sent tan tranquil·la com ella esperava. I és que, després de la inesperada sortida de Sonsoles Ónega de Ya es mediodía , ara 'la reina dels matins' ha hagut de patir un altre maldecap després de veure com un dels seus companys de feina demanava en directe que se'l respecti.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana està a punt de tornar a la televisió | EUROPA PRESS

Aquest dilluns, 25 de juliol, El club social d'El programa del verano va dedicar gran part de la seva emissió a comentar la darrera intervenció d'Anabel Pantoja després de convertir-se en la darrera expulsada de Supervivientes 2022.

Durant aquests darrers tres mesos, la influencer no ha passat desapercebuda. I és que, la seva relació amb Yulen Pereira a Cayos Cochinos l'ha convertit en la protagonista indiscutible d'aquesta edició.

Aquesta nova història d'amor ha estat lloada, però també criticada . Alguns companys d'Ana Rosa Quintana pensen que l'amor és real, mentre que d'altres consideren que només ha estat una estratègia. Ara, la presentadora d'El programa de Ana Rosa ha hagut de veure com Joaquín Prat i Alessandro Lecquio protagonitzaven una forta baralla arran d'aquest tema.

Ana Rosa Quintana no s'ho esperava

Joaquín Prat no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de recriminar al seu company l'actitud que acabava de tenir en directe.

«A través de la pantalla, es poden sentir aquestes papallones que sent Anabel a l'estómac. Les hem sentit tots alguna vegada i estem desitjant tornar a sentir-les, almenys, els que hem deixat de sentir-les», assegurava el gran amic d'Ana Rosa Quintana.

«Li tinc una profunda enveja perquè jo no sento aquesta barreja de nervis, de benestar, d'incertesa…», s'intentava explicar el presentador d'El club social, mentre que la resta dels col·laboradors no paraven de parlar al seu darrere.

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
La relació entre Anabel i Yulen ha fet parlar molt | Catalunya Diari

«És que transmet de tot menys això!», va assegurar Alessandro Lecquio, expressant que no estava d'acord amb les paraules que acabava de pronunciar el seu company de feina.

Va ser en aquest moment quan el company d'Ana Rosa Quintana va decidir dirigir-se directament a l'italià per exigir-li respecte. «Gràcies per no prendre'm el torn i per deixar-me acabar el meu argument», va dir el periodista irònicament.

«Rei, és que tu deixes anar unes filípiques...», es va intentar defensar el tertulià, abans que el tallés Joaquín Prat. «A mi no em diguis aquestes coses. A més, jo deixo anar filípiques? I les que dius tu, què?…», li va recriminar el comunicador.

«Bé, doncs, amic. Sí, les deixo anar, però espero que no t'importi un mínim de pim-pam-pum... Espero que no et molesti, no ho faig amb mala intenció», va intentar defensar-se el tertulià de Telecinco, sense adonar-se que el problema no era aquell.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
El presentador només demana una mica de respecte | Mediaset

«Saps què passa? Que tu ja fa anys que t'has oblidat de les papallones», va assegurar l'amic d'Ana Rosa Quintana, una mica irritat per la situació que acabava de tenir lloc.

«No hi havia mala intenció en la meva interrupció», es va disculpar Lecquio. «Endavant, jo només demanava respecte per la meva», el va atacar novament el presentador d'El programa del verano.

«Simplement, volia dir que el control que va demostrar ahir a la nit Anabel em fa pensar que Yulen és un recurs de màrqueting, cosa que no vol dir que no senti certa atracció», va acabar el tertulià.