Primer pla d'Ana Rosa Quintana somrient.

Ana Rosa Quintana rep la cleca que revifa la guerra de productores

Ana Rosa Quintana sap que tenen raó

Ana Rosa Quintana es va encarregar d'organitzar tots els detalls per a la festa de Nadal de la productora Unicorn Content. Una festa de la qual se segueix parlant molt, ja que va ser l'escenari on es va produir el suposat petó entre Alba Carrillo i Jorge Pérez.

Els col·laboradors anaven convidats pel programa Fiesta, que ha produït la productora d'Ana Rosa Quintana. Tot quedava a casa, ja que tots eren companys de productora i cadena. Tot i això, d'allà va sortir el famós vídeo en què sembla que Alba i Jorge s'estan fent un petó.

Foto d'Ana Rosa Quitana veient el petó d'Alba Carrillo i Jorge Pérez.
Ana Rosa, molt crítica amb els companys que van gravar Alba i Jorge. | Telecinco
 

Un vídeo que ha causat molta controvèrsia a Mediaset i del qual parlen en gairebé tots els programes i a cada hora. Ara ha estat un programa de la casa, produït per La Fábrica de la Tele, el que ha volgut recordar una cosa a Ana Rosa.

Ana Rosa Quintana era allà en el moment dels fets

Ana Rosa Quintana es trobava gaudint de la festa, dels companys i dels seus amics mentre el suposat petó tenia lloc. Algú de la seva mateixa productora ho va gravar i ho va filtrar, ocasionant així un problema per al col·laborador, que està casat i té quatre fills.

Terelu Campos, des de Sálvame, ha enviat un missatge molt clar a Ana Rosa Quintana. «21 vídeos» diferents són els que han arribat a Mediaset del moment del suposat petó.

«Això passa dins una festa nostra, que seria molt més normal que ens enregistréssim. Però ara resulta... que els bons no són tan bons i els dolents tampoc som tan dolents», va expressar Terelu amb un clar missatge cap a Ana Rosa Quintana.

Foto de Terelu Campos posant al plató de 'Sálvame'.
Terelu Campos carrega contra la productora d'Ana Rosa Quintana a 'Sálvame'. | Instagram @terelubcampos
 

Unicorn Content i La Fábrica de la Tele sempre han estat enemistats, malgrat treballar per a la mateixa casa. Un motiu pel qual Terelu ha volgut recordar a la presentadora que «els bons no són tan bons, ni els dolents som tan dolents».

Des de Sálvame, no comprenen com dins de la seva mateixa productora s'hagin volgut fer mal conscientment. «Nosaltres no ens boicotegem a nosaltres mateixos, és de sentit comú», va exposar la tertuliana.

A Ana Rosa Quintana tampoc no li va semblar bé la difusió d'aquest vídeo

Com no podia ser d'una altra manera, a El programa de Ana Rosa també es va emetre el vídeo del suposat petó. Va ser llavors quan la presentadora va aprofitar per dir que «tampoc em sembla bé que s'hagi gravat, això és una cosa entre amics i es fan coses que no es pensen».

Ana Rosa, farta que es parlés del tema, ho va concloure dient que «la nit confon molta gent, tampoc cal donar-li més voltes». Tot i això, el seu company Joaquín Prat pensava diferent d'ella. «La festa d'Unicorn, convertida en La Isla de las Tentaciones...».

Foto d'Alba Carrillo al plató de 'Fiesta'.
Alba Carrillo està enfadada amb el programa. | Telecinco
 

Alba Carrillo també es va enfadar amb el seu programa Fiesta per com la van tractar després de l'incident. «M'enfado perquè he evolucionat com a persona i, afortunadament, soc una altra. És esgotador haver de donar explicacions, soc la primera que ha assumit les culpes, ja està bé de blanquejar la imatge d'uns i lapidar la dels altres».

La col·laboradora ho va tenir clar, per a ella «és innecessari treure aquestes coses, jo volia anar-me'n d'aquí contenta, no amb la sensació que heu anat a fer-me mal».

«Jo també he patit unes banyes públiques i a mi se'm va titllar de boja. Tant de bo jo hagués tingut un marit com Jorge i hagués sortit a donar-me el meu lloc», va acabar dient amb un gest que l'honrava cap al seu company.