Foto de Marta Riesco

Marta Riesco confirma quan va començar amb Antonio David (i no quadra)

Marta Riesco confirma les sospites sobre la seva relació

La veritat sobre quan va començar la relació entre Marta Riesco i Antonio David sempre ha estat al punt de mira. I, entre moltes anades i vingudes, mai ha quedat del tot clar com va sorgir la flama de l'amor entre tots dos.

Alguns insinuaven que la parella ja portava veient-se d'amagat des del 2016, de manera que el malagueny s'hauria passat diversos anys sent-li infidel a la seva dona, Olga Moreno. D'altra banda, altres asseguren que la relació es remunta l'abril del 2021.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores posant en un photocall.
La història explicada per Antonio David Flores i Marta Riesco es comença a desmuntar| GTRES

Però qui diu la veritat? Doncs, ara, ha estat la mateixa Marta Riesco qui ha volgut donar resposta a la gran pregunta i la veritat és que no ha deixat ningú indiferent. I és que la reportera ha reconegut, entre altres coses, que ja estava amb Antonio David mentre Olga passava gana a Hondures.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco ha confessat quan va començar la relació | Mediaset

«Jo he estat al costat d'Antonio David en tot moment, i podia haver renunciat i decidir que la meva carrera seguís endavant perquè ell tenia un embolic increïble...», comentava sobre això.

«La seva ex ha guanyat Supervivientes i no va estar al seu costat mentre era a aquella illa, que era quan hi havia el documental», afegia llançant-li una indirecta a l'empresària.

Captura d'una gravació d'Olga Moreno
Marta Riesco insinua que va estar amb ell mentre estava amb la seva dona | Mediaset

«Jo vaig estar al seu costat en tot moment i no entenia com tota aquesta gent m'insultava», es lamentava pel que fa al tracte rebut per part de la premsa.

Sobretot, perquè segons ella, l'única cosa que feia era donar suport a la seva parella. «Jo estava amb ell recolzant-ho. No entenc per què se n'ha anat contra mi i mai ho entendré», es pregunta a si mateixa.

De fet, la reportera deixava clar que havien estat ella i els fills d'Antonio David els qui «l'havien tret del pou».

Marta Riesco explica la veritat sobre els seus inicis amb Antonio David

Una versió que xoca una mica amb què comptaven fa tot just uns mesos, quan Marta defensava que «no havien construït una relació fins que la separació del malagueny i Olga Moreno es va fer pública».

Però allò que Riesco ha explicat de Supervivientes encaixa perfectament amb la teoria que l'absència d'Olga durant aquests tres mesos va ser clau per a ells. «Aquest temps que ell va estar sol és quan Marta Riesco li va dir que vol anar de debò».

Cal recordar que el 2020, l'ombra de la infidelitat ja pesava sobre el pare de Rocío Flores, quan treien a la llum el suposat 'autobús de dones' que tenia al darrere.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores i Marta Riesco junts malgrat les crítiques | Europa Press

Tot i això, sembla que Antonio David i Marta viuen ara el seu millor moment, i a la reportera tampoc li tremola el pols a l'hora de destapar les seves intimitats públicament.

De fet, fa poc explicava sense cap pudor que «mai havia gaudit del sexe tant com quan va conèixer Antonio David». Així mateix, es mostrava contundent sobre les acusacions de maltractament que pesen sobre l'ex de Rociíto.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Marta Riesco va ajudar Antonio David a sortir del pou | GTRES

«Si creiem que estem assetjades o patim maltractament, per descomptat hem d'anar a denunciar-ho i que els jutges, si és així, imposin la màxima pena a les persones que siguin culpables. I també als que no ho siguin, que els deixin en pau i els deixin viure», sentenciava.

Ara, queda per veure si la feliç parella duu a terme els seus plans de casament, i més ara quan també compta amb la benedicció dels fills del malagueny.

Sí, ja que la mateixa Rocío Flores reconeixia que abans veia Marta com una simple companya de feina, però a poc a poc ja l'ha acceptada com la parella del seu pare.

«Ara l'únic que m'importa és que la meva família estigui bé. Junts o separats. No soc qui per jutjar ni ficar-me a la vida de ningú», confessava la 'influencer'.