Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Felip VI i Letícia

Letícia i Felip, en xoc després de conèixer el futur d'Elionor

A Letícia li ha arribat una notícia que poc agradarà a la família reial

Letícia porta al tron com a reina des del 2014, quan el rei emèrit Joan Carles I va abdicar a favor del seu fill. Així, gràcies al matrimoni amb l'hereu, la princesa va passar a ser reina consort.

Letícia, des que va ingressar com a nova integrant de la família reial, ha hagut de ser testimoni d'infinitat de fets que no han transcendit a la premsa. Haurà de passar un temps i moltes coses per poder saber què passa realment dins de la casa reial.

Letícia aquests dies es trobava en un viatge a Tenerife, on ha lliurat les Medalles d'Or al Mèrit a les Belles Arts 2021. En aquest esdeveniment, la reina, juntament amb el rei, faran entrega de 31 reconeixements a artistes nacionals per la seva carrera creativa. Javier Bardem, Anna Locking o Amaral han estat alguns dels premiats aquest any.

I és que els actes com aquests podrien acabar per a Letícia i per a la resta de la família reial. El futur de la princesa Elionor i la seva germana, la infanta Sofia, podria estar en perill. Així ho ha comunicat la periodista especialitzada a la família reial, Pilar Eyre.

Letícia i el seu fill estan fent un paper fantàstic com a caps d'Estat, una activitat que el rei emèrit ha estat vigilant des de lluny. Joan Carles porta exiliat als Emirats Àrabs des de fa tres anys per presumptes problemes amb Hisenda, i escàndols diversos.

Letícia, molt pendent del futur

Malgrat l'excel·lent feina que realitza la nora i el fill, el lloc com a monarca té els dies comptats. Aquesta és la informació que ha arribat a Pilar Eyre mitjançant un amic íntim del rei emèrit. Letícia seria la darrera reina coneguda a Espanya.

Elionor i la seva mare tenen una bonica relació
Letícia i els actes a què acudeix tenen termini de finalització | Europa Press

«Li queden deu anys», hauria dit Joan Carles a aquest confident tan especial. I així ho ha comunicat també al diputat Gabriel Rufián durant una entrevista. «No hi ha ningú millor que conegui el negoci que el cap», admetia.

Han estat moltes les polèmiques i les pròpies actituds dels membres de la casa reial el que ha fet que la popularitat baixés notablement. A més dels escàndols del rei emèrit, també corre la veu de polèmiques de la resta de la família. Cal destacar que Corinna acaba d'estrenar un podcast on explica com eren les aventures del seu examant.

«No ha escoltat cap dels podcast en què s'escolta Corinna dir totes aquestes qüestions. Encara que sí que l'informen puntualment de tot el que n'està dient. 'Està convençut que això forma part de l'estratègia que ha iniciat Corinna per a enderrocar-lo', explicava Alejandro Entrambasaguas».

«I sobretot li està servint per guanyar diners. Perquè encara que ella ha dit que no s'està lucrant amb això, el rei Joan Carles no tenen cap dubte que està sent així», deia aquest.

Letícia és al mig de tot aquest embolic. Si les controvèrsies segueixen sorgint, el seu lloc com a reina tindria data de caducitat.