Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana duu a terme la seva venjança contra Rocío Flores

La vida de Rocío Flores encara es comenta al programa d'Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana fa temps que va prescindir dels serveis de Rocío Flores. La jove va ser rellevada del seu lloc com a tertuliana i comentarista, i tot i que ja no hi és físicament, sí que apareix als temes del dia que es comenten.

La periodista de Telecinco ha volgut reprendre el tema de la relació entre Rocío Flores i Olga Moreno. I és que molts mitjans indiquen que hi ha una tensió tremenda entre totes dues.

El cap de setmana passat Rocío Flores tornava a aparèixer davant dels mitjans de comunicació i tornava a afirmar que no tindria mai una relació laboral amb Agustín Etienne. L'argentí manté una relació sentimental amb Olga i va ser representant durant molt de temps de la família Flores.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana ha estat present durant els moments més durs per a Rocío Flores a la televisió | MEDIASET

Ana Rosa Quintana ha tret a la llum les imatges de Rocío Flores parlant al programa Fiesta, al costat de Marta Riesco. Durant l'entrevista que li va fer la parella del seu pare, la noia es veia visiblement afectada i no va poder evitar vessar les llàgrimes.

Això destacava Bibiana Fernández: «Hi ha moltes coses que no entenc. Rocío ha estat companya nostra i, a través de la proximitat que et dona el fet d'estar junts, jo li tenia afecte».

«És una noia amable i simpàtica. Entrava o deixava d'entrar en els temes, que això és una cosa de cadascú que jo respecto molt. Però hi va haver un dia, quan es va anunciar la ruptura amb l'exclusiva que va donar Olga...» , va comentar.

Ana Rosa Quintana sap què hi ha darrere de la jove Flores

Però, sembla que no és or tot el que llueix. La col·laboradora va recordar un episodi que la va marcar molt. «Tu te'n recordes la sortida de Godzilla del cine, quan li maten a les cries, el que fa amb el cap?», llançava.

«Doncs exactament aquesta va ser la reacció de Rocío davant d'una dona que, suposadament, l'ha criada, l'estima...»

I va afegir que «es va suavitzar la cosa i la relació va arribar a un terme de normalitat. Va sorgir la relació del seu pare i, aleshores, Olga es va tornar a convertir en una enemiga».

Foto d'Ana Terradillos i Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana al seu programa | Mediaset

Els altres col·laboradors també van aportar el seu punt de vista, com ara Alessandro Lecquio. «La sensació que tinc és que a Rocío li agradaria tenir Olga com a vídua penitent. per tenir-la sempre a la seva disposició i servei».

«Olga era la cortina econòmica de la família i això pot haver canviat últimament, cosa que pot ser l'arrel de part del conflicte», deia.

Ana Rosa Quintana ha recordat que l'ex d'Antonio David continua convivint i cuidant el petit de la família. «La germana és filla biològica d'Olga, però el fill no i continua tractant-lo igual que la nena».

«Durant anys, Antonio David no podia cobrar absolutament res i, sobre el paper, era Olga qui mantenia l'economia domèstica», va raonar Alessandro.

Rocío Flores, de fet, fa poc en una entrevista assegurava que ha pres una lliçó molt important arran de ser a la televisió. «He après en aquest temps d'experiència a intentar saber gestionar les situacions i les emocions».

Així doncs, sembla que Ana Rosa i els seus col·laboradors no tenen gaires ganes de defensar la que va ser la seva companya. No dubten ni un moment a donar la seva sincera opinió, encara que aquesta vagi totalment en contra de la jove Rocío Flores.