Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores plora en descobrir què va dir el seu avi abans de morir

Rocío Flores, en xoc amb això que ha sortit a la llum

Rocío Flores segur que ja respira tranquil·la perquè el documental de la seva mare ha arribat al final. Això suposarà que la seva família ja no estigui al focus mediàtic i, per tant, que no ho estigui ella tampoc.

Però a l'última entrega ha descobert una cosa que va dir el seu avi matern, Pedro Carrasco, en contra del seu pare i que l'ha ferida. Aquesta dada que ara s'ha revelat deixa clar que el que fos boxejador no sentia afecte pel seu gendre.

Rocío Flores s'assabenta del dur episodi

La filla d'Antonio David ha vist que la seva mare ha desmentit amb proves moltes de les afirmacions que durant anys ell ha fet. I, al contrari del que el malagueny ha dit sempre públicament, ha deixat molt clar que ell no tenia una bona relació amb els seus sogres. I ara això ha quedat encara més clar amb un testimoni fins ara desconegut i que ha deixat tothom sense paraules.

En concret, Rocío ha estat testimoni que a l'últim episodi de la docusèrie s'ha emès un vídeo de Zoilo, un torero jubilat que va ser molt amic de Pedro. I ha confessat que es referia al pare dels seus nets com «el merda aquell».

Així mateix, no ha tingut cap mena d'objecció a l'hora de relatar que Carrasco sabia que la seva filla patia i molt per la vida que tenia al costat del seu marit. Per això, Zoilo ha explicat que un dia es va trobar amb el seu amic i aquest li va dir: «A veure si veig aquest merda. Li donaré un parell d'hòsties, li ha pegat una hòstia a la nena».

Pel que sembla, van intentar trobar l'exguàrdia civil, però no van tenir èxit. Això sí, el torero ha deixat molt clar que «si l'haguéssim vist, jo crec que l'hauria deixat estès».

Pedro Carrasco
Rocío Flores ja sap el que Pedro Carrasco opinava d'Antonio David. | Cedida
 

Les paraules d'aquest testimoni desconegut fins ara ha donat suport a tot el que la mateixa filla del boxejador ha confessat. Exactament, ha relatat que quan li va comunicar als seus pares que es volia separar, el seu pare li va dir que es prengués les coses amb calma. Li ho va demanar dient: «Pren-te un temps, et farà la vida impossible».

Rocío Flores tem el que pugui passar

La neta de 'La Más Grande' ha vist com Antonio David ha tornat a quedar en evidència. A la primera part de la docusèrie, va ser posat en evidència pel dur testimoni de la seva exdona. I ara, amb la segona, ha tornat a estar en una situació difícil pels testimonis de presumptes maltractaments que han passat pel programa.

Rocío Flores i Antonio David
Rocío Flores és conscient que l'assumpte dels maltractaments pot tornar davant de la justícia en algun moment. | CatalunyaDiari
 

Han reconegut que van veure com ell no es comportava bé amb la seva dona des del xofer fins a l'assistenta, passant pel guardaespatlles o un periodista.

Tot i que qui més contundent ha estat és Cristina Cárdenas, qui va ser amiga de la parella durant el temps que van viure a Argentona. Aquesta ha fet servir sense embuts les paraules «maltractador i psicòpata» per referir-se a ell i fins i tot ha dit que posseeix una cinta que és una prova del que diu.

Aquesta situació podria fer que, d'alguna manera, el judici per violència de gènere pogués tornar davant de la justícia després del sobreseïment previ. I això és una cosa que per cap concepte vol Rocío Flores. El que passarà aviat se sabrà.