Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana torna a tenir por per una notícia mèdica

Ana Rosa està molt preocupada

Ana Rosa Quintana està vivint un any molt complicat pel seu problema de salut: un càncer de mama. S'ha sotmès al tractament pertinent i fa unes setmanes ja es va incorporar al seu lloc de treball perquè es trobava millor. Tot i això, ha rebut una notícia mèdica que l'ha preocupada molt. El seu amic i excompany Màxim Huerta ho està passant malament per la seva mare, Clara Hernández. Aquesta ha hagut de ser operada perquè el tumor que li van diagnosticar fa uns anys s'ha reproduït.

Ana Rosa Quintana coneix la mala notícia de Màxim Huerta

L'exdona d'Alfonso Rojo continua mantenint una relació molt estreta amb Màxim, a qui estima moltíssim. Per aquest motiu, està preocupada per ell i, sobretot, per la seva mare. Sap que l'escriptor està patint perquè Clara s'ha de tornar a enfrontar al seriós problema de salut que li van diagnosticar el 2020.

Fotomuntatge de les cares de Màxim Huerta i Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana està preocupada per Màxim Huerta i la seva mare. | La Noticia Digital

El tumor ha propiciat que hagi de tornar a passar per quiròfan, tal com ell ho ha anunciat a les xarxes socials. En efecte, ha escrit: «Aquest matí, a l'Hospital La Fe, la meva mare ha rebut una nova intervenció. Han extirpat bona part d'un tumor que ha tornat a créixer. També ha estat precisa la reconstrucció de les parpelles i precises seran les cures d'ara. I hi seré, al seu costat, com sempre. Gràcies per l'esforç de totes i tots els professionals que heu contribuït a aquest nou pas».

Al seu compte de Twitter ha compartit aquest text al costat de la imatge d'una flor. Tot i això, en el seu perfil d'Instagram ha pujat aquestes mateixes paraules amb una instantània de la seva mare quan era jove. I sobre aquesta ha escrit: «La fotografia no sé de quin any és, però em sembla preciosa. I la meva mare és bellíssima, elegant i amb un gest d'actriu clàssica».

Ana Rosa Quintana: testimoni de les reaccions

La presentadora de El programa de Ana Rosa de segur que ha contactat amb Huerta per saber com va tot i donar-li afecte. I això mateix han fet nombrosos amics del valencià. Figures com ara Noemí Galera i Maribel Verdú li han deixat missatges d'amor i ànim.

Sense oblidar que Bibiana Fernández i Loles León també li han enviat la seva positivitat. Aquesta última li ha dit: «Estimat, us desitjo a tots dos molta energia per a la recuperació. Moltíssims petons».

Excompanys de Mediaset tampoc se n'han oblidat en aquests moments, per exemple, Marisa Martín-Blázquez i Belén Ro. A més, Terelu que li ha dit: «M'alegra saber que tot ha anat bé. Ets un fill meravellós i no tinc dubte de com de bé la cuidaràs i estimaràs. T'envio un petó molt molt gran. Saps que t'estimo molt».

Aquí no s'acaba tot, ja que Ana Rosa ha vist que tampoc se n'han oblidat els seguidors. Aquests li han deixat a les xarxes comentaris com ara: «Sortirà tot bé, no estàs sol», «Molts ànims. Desitjo de cor que tot vagi bé» i «Tot anirà bé, ja que té el millor cuidador al seu costat». I en aquesta mateixa línia trobem: «Ella és una lluitadora i tu també. Petons i abraçades càlides i ànims per a aquesta vida tan dura» i «Que es millori molt aviat. Un petó fort per a tots dos».