Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro, espantada en saber per què han sortit els seus cosins a la tele

Andrea Janeiro s'ha quedat estupefacta en veure'ls

Andrea Janeiro no té una relació gaire estreta amb alguns dels membres de la seva família paterna. Això, però, no impedeix que sàpiga tot el que els passa i el que fan. N'és una bona mostra que s'hagi quedat estupefacta en veure que els fills del seu oncle, Víctor Janeiro, han estat protagonistes a la televisió.

En concret, els menors han decidit enviar-li un missatge al seu pare, que està concursant a Pesadilla en el Paraíso. Ho han fet per donar-li ànims en un moment en què està patint pels constants conflictes que hi ha entre els companys.

Andrea Janeiro, sorpresa pel que han fet

La filla de Jesulín sap que Víctor s'està entregant completament al 'reality' i això l'ha portat a aconseguir l'anhelada immunitat aquesta setmana. Precisament per aquest èxit ha rebut una recompensa: poder rebre un regal dels petits que té amb la seva dona, Beatriz Trapote, i veure'ls.

Andrea ha vist que els menors han volgut desitjar el millor al seu pare i donar-li ànims perquè, de vegades, amb tants conflictes al voltant, flaqueja. Per aquest motiu, li han fet uns dibuixos que han provocat les llàgrimes descontrolades del torero tan aviat com les ha vist. Però, també li han escrit que l'estimen molt.

Foto de Víctor Janeiro a 'Pesadilla en el paraíso'
Andrea Janeiro ha vist com Víctor rebia una sorpresa molt especial | Mediaset

Les seves llàgrimes han emocionat també els seus companys de tancament. Així, Daniela ha dit: «Ai, mira, se'm posen els pèls de punta!». Lucía Dominguín, per la seva banda, s'ha aixecat del seu seient per fer-li una sentida abraçada alhora que afirmava: «T'ho mereixies, vinga, que ets fort».

Andrea Janeiro assisteix al moment més tendre del seu oncle

La filla de Belén Esteban ha vist Víctor trencat, com quan el va visitar la seva mare. Però, després, aquest ha tret forces per poder parlar. Ho ha fet per dir: «Els meus fills són el que més estimo en aquest món. Aquests dos dibuixos, d'Oliver i de Víctor, són un regalàs».

«Són molts dies, molt de temps».

El moment més tendre ha arribat quan Lara Álvarez ha permès a l'oncle d'Andrea veure unes imatges dels seus tres fills. En elles, els petits li deien: «Papa, t'estimem molt i volem que vinguis. Ets el millor».

«Tenim moltes ganes que vinguis perquè juguis amb nosaltres a fet i a amagar i al llit elàstic, per agafar crancs. T'estimem».

Així mateix, en aquest vídeo, Janeiro ha pogut veure també la seva dona, que li ha enviat «un petó molt fort».

En un primer moment, el torero s'ha quedat sense paraules, i per això ha rebut l'abraçada de la presentadora. Tot davant de l'atenta mirada dels companys, la majoria dels quals eren un veritable mar de llàgrimes.

Això sí, més tard i tranquil, l'oncle d'Andrea ha afirmat davant de la càmera: «És la millor injecció d'energia que em podien donar. Ho necessitava perquè cada dia me'n recordo i cada vegada costa més ser aquí. Estic molt content».

Primer pla de Víctor Janeiro
Andrea Janeiro ha vist com el seu oncle plorava pels seus fills | GTRES

Davant del que ha passat, segur que també es deu haver emocionat la jove Janeiro, com ho han fet els espectadors. Aquests ho han deixat de manifest a les xarxes amb missatges com «Quin bonic regal» i «Ha estat molt emocionant la recompensa que ha tingut. Ben merescuda i m'alegro molt per ell».

I en aquesta mateixa línia n'hi ha d'altres: «Quina emoció, veure Víctor tan feliç», «Ell es mereix guanyar» i «Que bufó!».