Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tana Rivera

Tana, la filla de Fran Rivera, reconeix el secret a veus sobre el seu nòvio

Fran Rivera ha decidit abandonar completament el focus mediàtic

No corren bons temps per a la família Rivera. Tant Cayetano com Kiko està passant situacions molt complicades. A més, Fran va decidir abandonar del tot el focus mediàtic després de la seva sobtada sortida d'Espejo Público. Ara, el torero està centrat en la seva família, sobretot en la seva filla Tana, a qui li va molt bé en l'amor.

Fran Rivera sempre ha demostrat que la seva família és el seu pilar  i mai  ha permès que res hi interfereixi. Ara, Fran no pot estar més content amb la relació de la seva filla Tana amb l'empresari Manuel Vega. El torero ha estat testimoni de la gran mostra d'amor que li ha dedicat la filla a la seva parella.

Tot i que Tana sempre ha preferit mantenir-se al marge, aquesta vegada ha volgut deixar constància que està molt enamorada.

El bonic missatge d'amor de la filla de Fran Rivera a la seva parella

Moltes vegades les xarxes socials es converteixen en l'aparador perfecte per donar-te a conèixer al món. Per això, quan es tracta de coses del cor, un pot ser molt cursi.

Fran Rivera i la seva filla
Fran Rivera, molt emocionat amb la bonica relació de la seva filla Tana | Europa Press

La filla de Fran Rivera, Tana, sap millor que ningú com funcionen els mitjans de comunicació. La seva família fa dècades que és a l'ull públic, per la qual cosa ella ha intentat no cridar l'atenció per tots els mtjans.

Amb prou feines se sap alguna cosa sobre la seva vida i, encara menys, de la seva parella Manuel. Però aquesta vegada, ha volgut fer un important pas compartint una felicitació amb la seva parella pel seu aniversari. Tana publicava una 'storie' al costat de l'empresari, que és 10 anys més gran que ella, on li expressava tot el seu amor i afecte:

«Soc zero cursi (encara que no ho sembli) però vull donar-te les gràcies per ser el meu confident més gran, el meu millor amic, el meu millor conseller. En resum, la meva persona preferida», escrivia la jove.

A la fotografia se'ls pot veure tots dos junts, d'allò més acaramel·lats. Així, han confirmat la relació que portava sent un rumor des de fa mesos.

'Storie' de Tana Rivera
Tana dedica unes boniques paraules al seu xicot | INSTAGRAM @TANA_RMI

Poc se sap sobre Manuel. Segons revela El Español, és fill de l'empresari Juan José Vega i de Pilar Vargas, que es va convertir en la primera dona entrenadora de futbol. Els darrers anys, Manuel ha estat molt centrat en els seus negocis, sobretot en la direcció de la discoteca Antique Theatro, que regenta amb els seus germans. Però, encara n'hi ha més, el jove també gestiona dos restaurants.

Els deu anys de diferència que es porta amb Tana mai no han estat cap impediment, ja que les famílies estan encantades amb la parella. A més, Manuel és un noi molt centrat en la seva feina, així ho explicava ell mateix fa un temps en una revista:

«Fa més de 10 anys que treballo a la nit i tothom sempre em destaca perquè soc un noi molt sa. T'has de cuidar molt. Treballant no bec, hi ha vegades en què cal celebrar alguna cosa i hem de brindar amb el client , però per norma general tinc molta cura de l'alimentació i faig molt d'esport», confessava.

La tensa situació de la família Rivera

Per a Fran no ha de ser gens fàcil afrontar la situació en què es troba la seva família. Després del cop dur de l'ictus al seu germà Kiko, van arribar els rumors de la ruptura de Cayetano amb Eva. Tot i això, Fran Rivera ha optat per no pronunciar-se ni per un tema ni per un altre.

L'excol·laborador de televisió es va veure obligat a abandonar el programa de Susana Griso, en què semblava haver trobat el seu lloc. Per tant, ara Fran està totalment centrat en la seva família, ja que és el gran motor de la seva vida.