Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Hernández

Kiko Hernández mostra a les seves filles qui és l'amor de la seva vida

Kiko revela un secret que tenia ocult

Kiko Hernández no va tenir problemes a fer pública la identitat de la persona que li va robar el cor. Es porta molt de temps especulant amb possibles parelles del col·laborador. Però ha estat ara quan hem pogut conèixer el veritable amor de la seva vida.

Al llarg dels últims 20 anys, la situació sentimental del tertulià ha fet parlar molt. Principalment perquè mai se li ha conegut cap idil·li. L'única dona amb qui va mantenir una relació va ser Patricia Ledesma, amb qui va compartir estada a la casa de Gran Hermano.

Ara, Kiko ha tornat a coincidir-hi. La relació que mantenen actualment es pot considerar de molt cordial. Sobretot si tenim en compte els enfrontaments que hi va haver al passat.

De l'amor es va passar a l'odi en poc temps. Semblava que aquella història podria tenir continuïtat en el temps, però només van caldre unes quantes setmanes per adonar-se que no funcionaria. Cadascú va decidir al seu moment continuar amb la seva vida per separat.

Al reality es va poder apreciar el costat més desconegut del col·laborador. Va estar molt tendre i afectuós, donant una imatge que no contrasta amb el que es va poder veure posteriorment als platós.

Kiko Hernández
Kiko Hernández va donar explicacions sobre els seus romanços | MEDIASET

Pel que sembla, entre ells hi ha una bonica amistat, encara que fins ara mai se'ls havia vist junts. Patricia va decidir apartar-se del focus mediàtic una vegada que va finalitzar la seva etapa a Gran Hermano. Està casada i és mare, centrant-se completament en la família.

Fa uns dies, el tertulià i la seva companya de format es van retrobar després d'uns quants anys. Sense cap dubte, van protagonitzar una reunió que haurà emocionat els més nostàlgics. Va ser al bingo Las Vegas.

Kiko Hernández va compartir la imatge a les seves xarxes socials. «Trobo meravellós 20 anys després, gràcies per la visita, t'estimo», va escriure l'actor. La seva amiga Patricia no trigaria a respondre-li.

«I jo a tu. Hem de repetir-ho amb tota la gent, que llavors sí que no ens avorrim», va apuntar ella.

El seu idil·li amb Patricia va ser l'últim que se'l va conèixer. Ell assegurava fa uns dies que des que era a la tele va tenir dues relacions més. En qualsevol cas, es desconeixia completament la identitat d'aquestes persones.

Des de fa setmanes, es rumoreja que podria tenir una bonica amistat amb el seu company de repartiment Fran Antón. Se'ls ha pogut veure junts diverses vegades i fins i tot creuen que ha estat el responsable de l'afició del tertulià pel gimnàs. Ha experimentat un canvi important en els últims mesos.

Recentment se l'ha pogut veure més musculat, amb algun retoc a la zona dels ulls i un implant de pèl. Volia començar la nova temporada televisiva amb el millor aspecte possible i ho ha aconseguit.

Kiko Hernández ho desmenteix tot

Kiko Hernández va negar fa uns dies que mantingués una relació sentimental amb Fran. De fet assegurava que des que van aparèixer unes fotos de tots dos a les revistes havien deixat de parlar-se. Tot i això, no tothom semblava molt content amb la seva resposta.

El mes d'agost passat, al seu programa, van emetre un vídeo en què es podia veure el comunicador amb aquest noi. Es tractava d'una celebració on també hi havia les seves filles. Però allò no va semblar ser del gust del col·laborador.

Foto de Kiko Hernández i Patricia Ledesma a Gran Hermano
Patricia Ledesma va ocupar el cor de Kiko al seu dia | Mediaset

Es va mostrar molt molest pel tracte que li havien donat. Alguns mitjans van revelar que allò li va fer replantejar-se la seva situació dins de Sálvame. Sentia en certa manera que l'havien traït.

Kiko Hernández s'acabaria reincorporant al seu lloc, però amb més d'un mes de retard. Encara que no volia, va haver de donar explicacions pel que va passar amb aquest amic.