Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Makoke.

Makoke sobrepassa els límits i repta la seva filla

L'ex de Kiko Matamoros s'acaba d'obrir un nou compte a Tik Tok on se suma a les últimes tendències

Makoke se suma a l'onada dels adolescents. La col·laboradora i companya d'Emma García fa de tot per reinventar-se i semblar una noia més. Ara s'ha fet un compte a TikTok que no li suposa cap repte.

La vèiem fa poc portant un vestit de la seva filla Anita Matamoros per a un casament. Un look que els feia assemblar-se com a germanes.

Ara la influencer arriba a TikTok per quedar-s'hi. Com a bona creadora de contingut, ja no se li resisteix ni un ball o un repte. I no només això, també s'ha sumat a les tendències de compartir receptes de molta utilitat i tips de bellesa.

Foto de Makoke a la gala d'Starlite
La col·laboradora està vivint un nou capítol a la seva vida | GTRES

Makoke ha sorprès molts, ja que molt pocs s'esperaven que se sumés a l'onada dels adolescents. En poc temps la influencer ha arrasat a la xarxa social i ha guanyat milers de likes i seguidors.

El seu primer vídeo el publicava fa aproximadament un mes i gairebé al moment el seu compte va aconseguir la barbaritat de deu mil seguidors. Als seus comentaris es pot llegir comentaris del tipus «té molt art» o «em parteixo amb tu». Els seguidors valoren molt la imaginació i la gràcia que té a l'hora de pujar contingut.

Una nova era a la vida de Makoke

La model no té cap objecció a mostrar-se com una adolescent més ballant les últimes cançons que apareixen en les tendències.

Rutines d'esport, canvis de looks o vlogs on l'espectador l'acompanya durant el dia. El cas és que s'uneix a qualsevol trend a què es pugui unir i sempre intenta fer riure els seus seguidors. I, com a bona pupil·la de la seva filla, Anita Matamoros, no dubta a gravar-se un «vesteix-te amb mi», on ensenya els seus looks del dia i el cos que manté.

L'ara Tiktoker no pot ser més adolescent, cosa que està gaudint moltíssim. Com se sol dir, l'actitud és tot allò necessari per aconseguir allò que et proposis. I a Makoke no li pot sobrar més bon rotllo i bones energies per fer-ho.

I els seus estimats seguidors semblen valorar-ho. «Guapíssima com sempre», «ets preciosa», «no canviïs la teva manera de ser», «exemples a seguir» són alguns dels comentaris més repetits al vostre compte. Cal destacar que juntament amb ella, també la seva estimada amiga Marta López s'ha creat un compte per estar al dia.

La veritat és que la vida de Makoke ha fet un gir de 180º. La col·laboradora acaba de passar per una ruptura molt dolorosa amb Javier Berrio. Així ho comunicava al programa Fiesta després de tornar de l'estiu, quan se la podia veure molt decaiguda.

«No segueixo amb ell però, no vull parlar perquè ploraré. És una persona increïble i l'estimo molt. Però les coses, igual que comencen, han d'acabar», assegurava l'ex de Kiko Matamoros.

Captura d'Emma García i Makoke al plató de 'Fiesta'.
Emma García i Makoke parlant sobre les darreres novetats a la vida amorosa d'aquesta última | Telecinco

«No ho sabia ningú, no ho sé gairebé ni jo, fa poc. Ho adoro, l'estimo, segurament aquesta setmana ens veiem i serem amics sempre», afegia. Tot i que no va assenyalar cap motiu de la ruptura.

També va indicar que no volia parlar del tema, ja que volia respectar la decisió del seu ex de no convertir-se en algú mediàtic. Per això els detalls de la seva relació i ruptura no podrem saber-ho.