Rosa Benito

Rosa Benito descobreix que la seva filla se n'ha anat

Rosa Benito no s'esperava que la seva filla la deixaria sola de cop i volta

Rosa Benito no ha pogut evitar que la seva filla se'n vagi de casa. Sap que li ha arribat l'hora de fer nous camins al món de la música i el seu futur professional és prioritari.

Rosa Benito sempre ha sentit una gran predilecció per la seva filla Chayo. La considera una gran artista, encara que hagi estat criticada per alguns programes, com Sálvame.

Ara, Chayo ha fet un pas més. Considera que amb Espanya no n'hi ha prou i ha viatjat lluny, més concretament als Estats Units, per presentar la seva música a Nova York.

Rosario Mohedano se n'ha anat a Amèrica sense la companyia de la seva família. La filla d'Amador Mohedano i Rosa Benito ho tenen clar. «L'última vegada que hi vaig anar va ser fa 18 anys i han canviat molt les coses», revela la cantant.

La filla de Rosa Benito creua el toll per provar sort

«Ens presentarem allà, estic molt nerviosa però amb moltes ganes, il·lusionada i amb molta expectació. És la primera vegada que viatjo sent mare i és una cosa que em costa molt, però ho fem per seguir avançant», ha confessat la filla de Rosa Benito.

Fotomuntatge de Chayo Mohedano amb la seva mare Rosa Benito
Rosa Benito, preocupada per la seva filla, Chayo | GTRES

El seu objectiu principal és «obrir un mercat allà, aquesta és la meta que tenim ara mateix. També vull que se'm conegui, que vegin la meva manera de compartir l'art i que tant de bo agradi i sigui una ciutat que hagi de visitar moltes vegades per cantar».

A més, Rosa Benito ja sap el motiu d'aquest viatge tan apassionant per a la seva filla. «Va ser per un assumpte que va sortir a Venècia. Allà hi havia molta gent internacional i hi han invertit, cosa que aquí a Espanya ha costat molt per assumptes diversos, però estic molt contenta i molt agraïda», ha recalcat.

Chayo Mohedano, il·lusionada amb el seu nou repte a Nova York

"És una presentació per a la premsa i el que volem és que se'ns conegui. Desitgem fer una gireta promocional, ensenyar els meus temes, sortir a diverses televisions i ràdios i a veure com va», explicava Chayo.

Rosario era gravada per un reporter a l'Aeroport Adolfo Suárez-Madrid Barajas amb un 'look' gens formal. Vestia uns pantalons de xandall amb cintura elàstica, una samarreta bàsica i jaqueta a joc.

Primer pla de Chayo Mohedano.
Chayo Mohedano se'n va lluny per continuar amb la seva carrera al món de la música | GTRES

Estem parlant d'un 'look black' d'estil 'comfy' amb 'sneakers' blanques, un mocador estampat i una boina en color fúcsia.

Chayo ha estat protagonista després de les paraules de la seva cosina

D'altra banda, Rosario Mohedano ha estat protagonista de l'últim episodi d'En el nombre de Rocío. I és que hem descobert la veritable relació que Rocío Carrasco manté amb la seva cosina Chayo actualment.

Tot i els conflictes familiars, Rociíto ha admès moltes vegades que la seva cosina «treballa de valent» per mantenir-se sobre els escenaris, però no és fàcil triomfar.

Fa anys, totes dues tenien una molt bona relació, però a poc a poc es va anar refredant entre disputa i disputa familiar. Abans d'emprendre el seu viatge a Nova York, Chayo ha parlat breument sobre Rociíto i el que explica a la seva actual docusèrie.

Rocío en parlava així a l'últim capítol. «Ella no s'ha portat bé amb mi (...) Vaig trobant persones a qui no els he fet res, a qui he ajudat, i el que vaig rebent són hòsties».

Això sí, explica la filla de 'la más grande' que mai no ha tingut cap esbroncada amb Chayo. Però confessa que està molt decepcionada per com s'ha portat amb ella, i la seva relació sembla estar trencada per sempre.