Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Fernando Ortega

José Fernando Ortega confirma que el seu nou germà arribarà molt aviat

José Fernando també és conscient de la situació

José Fernando està preocupat pel seu pare. Sap que el divorci és imminent i que, enmig d'aquesta situació, la que encara és la seva dona continua insistint en la idea de ser mare en solitari, sense ell.

No va servir de res que Ortega Cano proclamés als quatre vents que el seu «semen encara és fort» ni que li fes la petició d'anar a buscar la nena. Això només va servir per avivar els desitjos d'Ana María Aldón d'anar a buscar la nena, sí, però ella sola, sense tenir-lo en compte per a res.

Sembla que la dissenyadora ja s'està informant del procediment, tot i que el divorci està sense redactar i, per tant, sense signar.

José Fernando sap que aviat el seu germà petit tindrà un altre germà

Ana María Aldón i José Fernando Ortega
José Fernando sap que la situació entre ella i el seu pare és complicada | GTRES

El fill en comú del torero i de la dissenyadora, germanastre de José Fernando i de Gloria Camila, podria tenir en un futur proper un altre germà, per part de mare.

Ana María continua lluitant pels seus somnis i ha anat a una clínica de fertilitat per conèixer el procés de primera mà i saber quines precaucions ha de començar a prendre. L'equip de reporters del programa de Fiesta en què col·labora la va acompanyar fins a la clínica.

Aquesta informació es va fer pública la tarda de l'1 de novembre, ja que, en ser festiu, Sálvame li va cedir la franja horària a l'espai de la presentadora Emma García.

«He anat a informar-me sobre què cal fer, i a plantejar tots els meus dubtes, que en tenia un munt», va confessar la dissenyadora a Emma. Tan il·lusionada està amb aquest nou procés a la seva vida que va recordar juntament amb la presentadora el seu altre embaràs. «El recordo molt dur, amb la il·lusió de la primera vegada, enfrontant-me a aquest pas tan important a la vida».

Però, com ella mateixa diu, és un pas molt important que encara no sap quan farà. «Després de tots els inconvenients que té ser mare quan es té una certa edat, sola a Madrid, amb un altre nen…». És una situació que li podria fer una mica de por, tot i que al principi semblava tenir-ho molt clar.

José Fernando també està preocupat pel seu pare

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando Ortega intenta ajudar el torero com pot | EUROPA PRESS

José Fernando és conscient que el seu pare no està passant pel seu millor moment, però tampoc sap com pot ajudar-lo des de la clínica on continua ingressat.

Per a la seva tranquil·litat, la seva germana Gloria Camila s'està ocupant de tot, tot i que sap que li està passant factura. Quan va sortir expulsada del reality Pesadilla en el Paraíso, al cap de pocs dies va anunciar que es distanciaria de la premsa pel bé de la seva salut mental.

Tot i això, amb el divorci del seu pare, José Fernando Ortega a la clínica i Ana María Aldón donant exclusives a la televisió, la situació no és gens fàcil. A més, a això cal sumar-hi que, suposadament, la mare biològica de José Fernando i de Gloria s'ha posat en contacte amb Diego Arrabal per oferir-li una entrevista en exclusiva. És una notícia que, si es donés, aterraria com una bomba a la casa de la família d'Ortega Cano.

Sigui com sigui, és simplement una molt mala època per a la família del torero. A més, com que té pocs fronts oberts, la premsa intenta buscar-ne algun més. L'última insinuació d'un periodista ha estat que Ortega Cano havia estat vist al barri de Chueca, el barri de Madrid més 'gayfriendly'.

Davant d'aquesta suposició, el torero va trucar a Sálvame per desmentir-ho, però se'l sentia visiblement enfadat per tota la polèmica generada, que no para d'augmentar.