Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez rep la humilicació definitiva i ja sap que s'han deixat fora

Jorge Javier torna a patir una altra garrotada

Jorge Javier Vázquez torna a quedar molt tocat. Tant l'audiència com els directius de Mediasetja no el consideren una figura imprescindible. Se sentia intocable, però el temps l'ha relegat a un segon pla.

Recentment es coneixia que Telecincoquedava relegat a la segona plaça quant a audiències durant un curs complet. No es tracta d'una cosa nova, però amb el pas dels mesos les diferències amb Antena 3 es van ampliant. Fins al punt de consolidar el canal d'Atresmediacom el més seguit per part del públic durant tot el 2022.

El model de televisió que realitza Jorge Javier ja no convenç els espectadors. En vista d'aquests resultats, amb la cadena de Planeta obtenint la distància més gran respecte al seu principal competidor a l'octubre, s'aprecien canvis. L'audiència aposta per un altre estil de televisió que difereix força del que promocionava Vasile.

El mes es tancava amb Antena 3 comptabilitzant una quota del 14,1%, que suposa una dècima més respecte al setembre. Per part seva, Telecincoes conforma amb el segon lloc, amb un 12,3%. Han fet tota mena de modificacions per tornar a reenganxar els espectadors, però tampoc aconsegueixen els resultats desitjats.

Per part seva, la 1 de TVE va perdent força en aconseguir un discret 8,5%. Mentrestant amb un 5,7% i un 5% es conformen la Sexta i Cuatro, respectivament.

Foto de Jorge Javier Vázquez de perfil.
Sálvame no travessa pel seu millor moment i Jorge Javier ho sap | Telecinco

La cadena d'Atresmediafinalitza un any sencer aconseguint imposar-se tots els mesos a les diferents franges horàries. Pasapalabra, els informatius, La Ruleta de la Suerte i El Hormiguero obtenen els majors nivells de seguiment de la casa.

A això se li uneix la irrupció de Joaquín amb El Novato (23,3%) i La Voz, que s'imposa divendres amb un 18,4%.

Jorge Javier Vázquez s'ha trobat amb un seriós contratemps els últims dies. Fins ara havien de mesurar forces a Sálvamecontra Tirra Amarga i Boom. Però a Antena 3 van decidir prescindir del concurs de Juanra Bonet i apostar de ple pel programa que condueix Sonsoles Ónega.

Volen donar l'estocada definitiva al format de Mediaset, que fa tot el possible per mantenir-se amb vida. Els canvis efectuats durant els darrers temps no han fet efecte. Ara, la decisió de Telecincoha estat reduir l'horari de Sálvame.

Ana María Aldón i Jorge Javier
Jorge Javier Vázquez se les enginya per lluitar contra la competència | TELECINCO

A les 19:00, amb intenció de competir contra Sonsoles, programaran la telenovel·la Cafe con aroma de mujer. Queda per veure els resultats i en funció d'això se sabrà si realment mantenen aquesta hora o ho canvien de franja. En qualsevol cas, amb aquesta mesura deixen clar que el programa vespertí de Telecincono és intocable i que podria patir alteracions.

Jorge Javier Vázquez es manté a l'ombra

Jorge Javier Vázquez va perdre el liderat de les tardes en detriment de Tierra Amarga i no sembla probable que el recuperi. A més, afronta amb certa enveja la situació d'Ana Rosa. Després de tornar s'ha mostrat imparable registrant un 25,5% d'audiència.

A Sálvame es conformen amb unes dades força estables però insuficients per plantar cara a la competència. De moment sembla que resisteixen a l'arribada d'Ónega, però no se sap si els mantindran molt de temps en aquesta situació.

L'altre format que presenta el badaloní tampoc no travessa pel seu millor moment. Després de diversos canvis el dia d'emissió, el Deluxe es veu superat clarament per La Voz la nit dels divendres. Collita un resultat força discret.

Jorge Javier Vázquez rep una decepció constant des de fa mesos. Els espectadors segueixen donant-li l'esquena i es pot dir el mateix de la cadena.