Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de María Patiño

María Patiño revela per què el seu marit ho ha deixat tot i se n'ha anat

María Patiño decideix posar terra pel mig i desconnectar de la pressió mediàtica

María Patiño és una de les periodistes del cor més veteranes del nostre país. Des de fa dècades està vinculada al món de la premsa rosa, i no ha deixat d'encadenar un projecte darrere l'altre. No només és una de les periodistes principals de Sálvame, sinó també és la cara visible de Socialité.

Tot i això, estar sempre davant de les càmeres i, sobretot, ser una periodista que no dubta a ficar-se en qualsevol polèmica, pot passar-te factura. Així que, Patiño no ha dubtat a aprofitar aquests dies lliures per passar uns dies de desconnexió amb el seu marit, Ricardo Rodríguez.

En la seva última aparició a En el nombre de Rocío, la periodista va revelar que estava força cansada de les crítiques. Per això mateix ha optat per deixar la televisió de banda i desconnectar, encara que sigui per uns dies.

María Patiño d'escapada romàntica amb el seu marit

La revista Diez Minutos es feia ressò de la romàntica escapada romàntica de María Patiño i Ricardo Rodríguez. Així doncs, la parella ha fet les maletes i ha escollit Fuerteventura com a destí. I la veritat és que han tingut temps per a tot, malgrat que ha estat una escapada molt fugaç.

La col·laboradora és una gran apassionada de l'esport, així que ha aprofitat les fantàstiques platges canàries per fer pàdel-surf, una activitat que li encanta fer en companyia del seu gos Beige.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño ha aprofitat uns dies de desconnexió amb el seu marit| Europa Press

D'aquesta manera, Patiño no ha dubtat a presumir de cos a la platja amb el seu marit. Tot i això, ella mateixa ha reconegut que ha passat pel bisturí més d'una vegada per esculpir-ho. De fet, no té cap problema a reconèixer tots els retocs estètics als quals s'ha sotmès.

A principi d'aquest any, els glutis va ser la part del seu cos que es va retocar. Concretament, es va fer una reafirmació de glutis, cosa que està a l'ordre del dia. Sense anar més lluny, Isa Pantoja també se'l va fer a principis d'estiu.

Tanmateix, el postoperatori no és gens senzill. Per exemple, María va confirmar a Sálvame que va estar setmanes sense poder seure. Però el resultat ha estat més que satisfactori i ara no dubta a presumir-ne.

Però això no s'acaba aquí, a la llarga llista de retocs se li suma una abdominoplàstia al costat d'un lífting de genolls. I per descomptat, com la majoria de famoses, el pit també ha estat una altra part del cos que s'ha retocat.

María Patiño i el seu gran amor

Encara que durant molts anys María Patiño ha estat el flagell de multitud de famosos, el cert és que ella és molt hermètica pel que fa a la seva vida privada. De fet, sempre ha mantingut la vida personal allunyada de la pública.

Ricardo Rodríguez i María Patiño pel carrer.
Maria Patiño i el seu marit, Ricardo Rodríguez, fa més de 15 anys que estan junts | Europa Press

El que sí que se sap és que porta més de 17 anys amb Ricardo Rodríguez. Ell és actor i, encara que ha treballat en diversos projectes de cinema i teatre, també prefereix mantenir un perfil mediàtic força baix. Tanmateix, tant la periodista com Ricardo no dubten a presumir d'amor a les xarxes socials.

Escapades romàntiques, sopars, esdeveniments, no hi ha dubte que estan tan enamorats com el primer dia. I és que María és una apassionada de l'amor, i això ho demostra sempre de manera pública, fins i tot a través de les seves aparicions televisives.

Ara, després d'aquesta escapada per desconnectar, la periodista torna a tornar al candeler televisiu, la seva altra gran passió.