Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Rosa Quintana presentant el seu programa de Telecinco

Ana Rosa rep males notícies en la recta final del càncer i avisa el seu marit, Juan

La presentadora ha descobert el que està passant

Ana Rosa Quintana, la presentadora més emblemàtica de Telecinco, fa temps que està apartada de la petita pantalla per motius de salut. Fent gala de la naturalitat que la caracteritza, fa uns mesos va anunciar que havia de deixar Telecinco durant un temps indefinit perquè li havien diagnosticat un tumor al pit. És una dona forta i valenta, així que la malaltia cada cop està més a prop de formar part del passat.

La catalana es recupera favorablement i és a la recta final de la batalla contra el càncer, però ha rebut males notícies. El seu amic i company Joaquín Prat ha emprès una aventura exòtica amb el presentador Jesús Calleja i ha anunciat que té problemes seriosos. Joaquín té bona relació amb el marit de Quintana, així que ell també està preocupat.

Muntatge amb fotos de Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat.
Ana Rosa està al corrent de tot el que Joaquín està vivint a les Açores | Catalunya Diari

Ana Rosa està en contacte amb Joaquín Prat, així que sap que és a les illes Açores amb 'Planeta Calleja'. El periodista és un home emprenedor, així que s'ha pres un descans ben merescut per a viure una aventura extrema. Segons ha explicat Jesús Calleja, el presentador del programa, la situació s'ha complicat perquè són a una zona perillosa.

La presentadora és conscient que la projecció pública que ha tingut ha fet que esdevingui la cara més influent del moment. Per això no vol que es difonguin rumors falsos sobre ella i sovint ofereix novetats sobre el procés de recuperació. En una de les últimes publicacions que ha fet a les xarxes socials, va revelar que estava acabant la quimioteràpia i que tot anava bé.

Ana Rosa Quintana, preocupada per Joaquín Prat

Ana Rosa és amiga íntima de Joaquín perquè fa molt de temps que treballen junts i comparteixen la passió pel periodisme. La comunicadora sap que 'Planeta Calleja' és un programa bastant dur, i les notícies que ha rebut no són precisament bones. Jesús, el conductor de l'espai d'aventures, ha revelat que Joaquín i ell són en una zona volcànica.

Imatge d'Ana Rosa Quintana acompanyada del seu marit, Juan Muñoz
Ana Rosa Quintana té el suport incondicional del seu home, Juan Muñoz | Europa Press

«Sabíeu que a les illes Açores hi ha 1.766 volcans dels quals nou estan actius? En aquest moment, a l'illa de San Jorge, estan en alerta quatre sobre cinc per explosió d'un volcà. Aquestes forces de la natura han esculpit un lloc perfecte per a l'aventura», escriu Jesús Calleja a les xarxes socials.

Quintana té una formació excel·lent i prou força per a estar pendent del que passa mentre lluita contra el càncer. És una dona informada, així que sap què li està passant a Joaquín Prat a les Açores. Ell mateix ho ha explicat. «Tinc el cul gairebé en carn viva, no puc dormir a la nit», ha explicat el presentador recentment.

Ana Rosa Quintana parla amb Juan Muñoz

Ana Rosa s'ha guanyat el respecte de tots els periodistes, ja que és una dona treballadora que no para ni quan ho necessita. Tot i que ara no presenta 'El programa de Ana Rosa', segueix al comandament de la seva productora, Unicorn Content. Juan Muñoz, el seu marit i mà dreta, ha parlat amb ella i li ha demostrat que li farà costat passi el que passi.

Alessandro Lequio, Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat amb mascareta
Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat són molt amics | GTRES

Ana Rosa Quintana i Juan Muñoz estan preocupats per Joaquín Prat, però saben que està en bones mans i que no li passarà res greu. El comunicador és molt esportista, així que superarà amb èxit qualsevol repte que li proposi Jesús Calleja. Això sí, li costa molt adaptar-se perquè algunes proves a què s'ha sotmès li han generat ferides doloroses.

Joaquín ha revelat que té marques al darrere que li impedeixen descansar, i ha explicat com li han sortit. «Això és un programa seriós, no estem en pilotes. Ha sigut del fregament dels arnesos, els neoprès i tot això», explica a Telecinco.