Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diego Arrabal

Diego Arrabal confirma l'acomiadament: els canvis que atemoreixen la seva parella

Diego Arrabal porta molt de temps treballant a Telecinco i coneix la veritat

Diego Arrabal, paparazzi i expert en crònica rosa, ha donat una informació que afecta Emma García, la seva parella professional des de fa anys. El periodista fa molt de temps que treballa al món televisiu i coneix a la perfecció com funciona el negoci, així que sap què passarà. El portal 'El Televisero' assegura que Arrabal ha desvelat un nou acomiadament de 'Sálvame': Terelu Campos.

Diego Arrabal ha transmès una informació que es podria convertir en el pitjor malson de la seva estimada companya Emma García. Segons sembla, Terelu Campos deixarà de presentar 'Sálvame Lemon Tea', però a canvi es convertirà en la líder de 'Sálvame Naranja'. Serà la substituta de Carlota Corredera i s'encarregarà de l'espai esmentat cada divendres, un projecte que li robarà molt de temps.

Muntatge fotogràfic de Diego Arrabal i Emma García.
Diego Arrabal fa molt temps que treballa amb Emma García | CatalunyaDiari

Diego gaudeix d'una estreta amistat amb la mare d'Alejandra Rubio, així que se n'alegra perquè sap que és la seva gran il·lusió. Terelu escriu un bloc a la revista 'Lecturas' titulat 'Lo que nunca conté' en què ha reflexionat sobre aquest assumpte. Reconeix que ha estat molt de temps a la banqueta, però actualment treballa a «set programes a la setmana».

Diego és conscient de l'excés de treball que té Terelu, ja que comparteix plató amb ella a 'Viva la Vida' una vegada per setmana. En aquest espai exerceix de tertuliana i ara que ha recuperat el seu lloc de presentadora potser exerceix la funció amb menys interès. Aquest canvi podria afectar Emma García, que és conscient que la mare d'Alejandra és el pes pesant del seu programa.

Diego Arrabal, sense filtres: «Va arribar el moment del comiat»

Diego s'ha guanyat la confiança d'Emma, la seva parella professional des de fa cinc anys, i la presentadora sap que és un bon professional. El periodista va abandonar 'Viva la Vida' fa uns mesos perquè volia començar una nova aventura professional, però va acabar tornant. «Després de tants reptes professionals i projectes va arribar el moment del comiat», va escriure al compte de Twitter.

Diego Arrabal a Viva la Vida
Diego Arrabal assegura que Terelu Campos i María Patiño han perdut 'Sálvame Lemon Tea'| CatalunyaDiari

Arrabal gaudeix d'una formació excel·lent i sap millor que ningú els secrets de les cares més populars de la premsa del cor. Per això ha obert un canal a Youtube, una plataforma digital destinada a la publicació de vídeos, on reflexiona sobre els temes del moment i ofereix notícies importants, com ara l'acomiadament de Terelu Campos.

La mare d'Alejandra Rubio ha perdut 'Sálvame Lemon Tea', però el canvi ha estat bé perquè ara conduirà l'espai principal. Emma García està expectant, ja que no sap com afectarà el seu programa tot el que està passant. Però l'únic que té clar és que no vol perdre la seva col·laboradora estrella perquè és algú força influent.

Diego Arrabal explica què passarà després de l'acomiadament

Diego assegura que Maria Patiño també ha estat acomiadada de 'Sálvame Lemon Tea' i que serà Jorge Javier qui ocupi el seu lloc. L'altra presentadora serà Adela González, que va arribar fa poc a Telecinco i ha connectat bé amb els espectadors. I malgrat que no té grans coneixements del món del cor,  sí que té un talent especial per comunicar.

Arrabal també va formar part de l'equip de Jorge Javier Vázquez, però van passar una sèrie de coses que li van fer prendre una decisió. Va pensar que el millor per a la seva trajectòria professional era abandonar el lloc de col·laborador, ja que no volia sortir perjudicat. Els seus directors estaven entrant en terrenys personals i el van relacionar amb Gema López, cosa que ell no va consentir.

Per la seva banda, Emma García està encantada amb la decisió que va prendre el paparazzi, ja que va poder oferir-li formar part del seu elenc de tertulians. Segons publiquen els mitjans especialitzats, Emma té bona relació amb tots els comentaristes i fa grans ofertes. Llavors, està envoltada de bons periodistes i tots ells reben honoraris força suculents per estar al costat de la basca.