Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mario Vaquerizo mirant a càmera.

Mario Vaquerizo revela el nou acomiadament de Telecinco i firma un nou contracte

Mario Vaquerizo ha comès un error i els espectadors de 'Socialité' s'han adonat

Mario Vaquerizo va saltar a la fama per ser la parella sentimental d'Alaska, una de les cantants més importants del nostre país. Va començar sent el seu representant, però ara s'ha convertit en una cara televisiva imprescindible per a determinats espectacles. Per aquest motiu va signar un contracte per convertir-se en col·laborador dels debats de 'Secret Story', el darrer concurs de Telecinco.

Mario Vaquerizo guanya molts diners a la televisió i ha sabut invertir el seu patrimoni millor que ningú, ja que sempre ha estat força centrat. És propietari de diversos immobles i ha construït un imperi envejat per molts, però tot és fruit del seu esforç. Cap expert en cor ha esbrinat quant cobra, però tot fa pensar que els seus honoraris són envejables.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska posant junts a un photocall
Alaska i Mario Vaquerizo | Europa Press

Mario és una persona sense filtres que ha aconseguit connectar amb el públic i guanyar-se un lloc al cor de tots. Recentment ha protagonitzat un enrenou a les xarxes socials arran d'unes imatges que ha emès el programa 'Socialité'. En aquestes, Vaquerizo s'acosta a una reportera de l'esmentat espai televisiu dient-li: «Teniu nova presentadora».

Mario, sense adonar-se'n, ha organitzat un enrenou de mida colossal perquè el públic pensa que ha destapat el nou acomiadament de Telecinco. María Patiño és el cap visible de 'Socialité', malgrat que actualment està de vacances i el substitueix Nuria Marín. Però, hi ha qui pensa que Nuria es quedarà amb el lloc de manera permanent després de les declaracions de Vaquerizo.

Mario Vaquerizo corregeix l'error: «Un petó a Maria Patiño»

Mario s'ha adonat que ha estat massa sincer amb la reportera de 'Socialité' i no ha trigat a corregir la seva decisió. «Un petó molt fort per a Maria Patiño, que saps que t'estimo», ha comentat mirant a càmera amb un somriure. Així, el marit d'Alaska ha posat sobre la taula un debat interessant just quan ha esdevingut col·laborador de Telecinco.

María Patiño, somrient, mirant fixament a càmera
Mario Vaquerizo ha posat sobre la taula l'acomiadament de Maria Patiño | GTRES

Vaquerizo ha signat un contracte per ser tertulià de 'Secret Story', i la veritat és que ha exercit la seva funció millor que ningú. No seria estrany que comentés el proper concurs de 'Mediaset': 'Supervivientes 2022', el programa més mític del grup. La seva incorporació a l'empresa de Paolo Vasile no impedeix treballar en altres cadenes, ja que gaudeix d'unes condicions privilegiades.

El marit d'Alaska també col·labora amb Antena 3 i amb diversos programes radiofònics perquè és un home inquiet ple de talent. Ell mateix reconeix que té certa incontinència verbal, per això transmet informació que hauria d'estar a l'ombra. Un bon exemple és el que ha fet en desvelar que 'Socialité' té «nova presentadora».

Mario Vaquerizo se sincera: «Donar gust als meus pares»

Mario possiblement s'ha confós i ha barrejat els acomiadaments de 'Sálvame' amb el programa que presenta Maria Patiño. En aquest darrer espai també hi ha hagut canvis, però únicament han afectat la direcció. Segons ha sortit publicat, el reporter Javier de Hoyos ha pujat i ha esdevingut el director del format.

Vaquerizo sap que la clau del seu èxit és la sinceritat, per aquest motiu no ha amagat mai cap dels seus problemes. Va estudiar periodisme i va aconseguir ser un dels millors de la seva promoció, però ell tenia clar que es volia dedicar a l'espectacle.

«Jo vaig veure la facultat com un tràmit burocràtic. Si treia excel·lents era per donar gust als meus pares, però a segon de carrera ja em buscava la vida com a 'freelance' en revistes. El que soc és un paio molt despert i molt intuïtiu», va explicar en una entrevista a 'El Periódico'.

El representant d'Alaska ha aconseguit ser un professional de primer ordre, per això els seus contractes són els més envejats. Té la capacitat de treballar a diversos llocs alhora i sempre rep uns honoraris que estan per sobre de la mitjana.