Ana Rosa Quintana y Carlota Corredera en un montaje fotográfico

Ana Rosa, sobre la decadència a 'Sálvame': «Veureu quina caiguda d'audiència»

Ana Rosa ha aprofitat les hores baixes de 'Sálvame' per llançar un dard enverinat a la productora i a Carlota Corredera.

Últimament 'Sálvame' està reunint les pitjors xifres d'audiència i és evident que no es troba en el seu millor moment. Sembla que el contingut del programa ha cansat l'audiència, ja que acostumen a fer bola dels mateixos temes i no incorporen cap novetat.

De fet, han hagut d'acomiadar un dels seus integrants desesperadament en directe. Un dels nous col·laboradors, Antonio Canales, ha hagut de marxar amb la cua entre les cames. Això sí, no ha dubtat en criticar-los a tots.

Després de la humiliació en directe, el tertulià ha explotat contra 'Sálvame' i ha deixat al descobert les seves pèssimes xifres d'audiència. 

«Aquí he après tot el que no s'ha de fer», assenyalava. «No cal parlar a la babalà. Cal reinventar-se i saber escoltar l'audiència».

Un atac que enxampava per sorpresa la presentadora, que no sabia molt bé per on sortir. «El públic vol més alegria i menys egocentrisme. L'audiència mana, si l'audiència baixa és perquè no ho esteu fent bé, a mi no em doneu les culpes».

Ana Rosa Quitana deixa 'Sálvame' pels terres en el seu pitjor moment

Canales es va quedar ben a gust amb les seves paraules. «És el pitjor estiu de la història de 'Sálvame', el programa se'n va en orris. Ens guanya una telesèrie».

Unes declaracions que han acabat d'enfonsar els directius, que no saben què fer per sobreviure.

Però això no és tot. Sembla que els «enemics declarats» del programa i la seva productora, La Fábrica de la Tele, opten per posar-se al bàndol contrari, liderat per Ana Rosa Quintana.

Ja va passar fa un temps amb Antonio David Flores. Mentre la resta de programes apostava per Rocío Carrasco, la reina dels matins va contractar Rocío Flores com a col·laboradora estrella.

Així començava una autèntica guerra entre productores, on Ana Rosa sembla haver aconseguit el tron. Ella manifestava, des del primer moment, no creure el testimoni de Carrasco, a la qual acusava de fer mal als seus fills.

Aquesta guerra s'ha anat fent cada vegada més evident amb el pas del temps. Sobretot després que 'El programa d'Ana Rosa' censurés qualsevol mena de comentari sobre la docusèrie de Rociíto.

A més, el possible fitxatge d'Olga Moreno encara no és segur, que hauria de treballar al costat de Rocío Flores. De fet, Joaquín Prat va fer saltar les alarmes quan va assegurar que la guanyadora de 'Supervivientes' seria molt ben rebuda. 

No obstant això, la família encara guarda silenci sobre aquest possible debut televisiu de la dona d'Antonio David.

Això sí, després de l'escàndol que s'ha generat amb l'acomiadament de Canales i la baixa audiència, Ana Rosa ha volgut llençar la fletxa definitiva al seu gran enemic televisiu. 

La presentadora ha compartit un polèmic tuit en què es parla de les baixes xifres d'audiència tant de 'Sálvame' com del 'Deluxe'.

«Ana Rosa ha fet la seva millor temporada amb gairebé 5 anys més a la graella televisiva que @salvameoficial i el @DeluxeSabado. Un estiu fulminat, TIC-TAC», comenta una usuària.

Davant d'aquestes paraules, els seguidors del programa no han dubtat a tornar-s'hi. «Uiii quins nervis que noto en aquesta piulada, vergonya t'hauria de fer, veure programes que fomenten la violència vicària, i la presentadora la principal fomentadora d'això. De tota manera, només hem d'esperar a la tardor».