El periodista Gustavo González durante un acto en el bingo Las Vegas en Madrid en enero de 2018

Gustavo González, marcat per la desgràcia: el dia que va morir el seu germà

El col·laborador de 'Sálvame' ha recordat el tràgic episodi després de perdre el seu pare

Gustavo González està passant per una situació complicada. La mort del seu pare, a 93 anys, l'ha deixat força tocat. 

Divendres passat, el tertulià de 'Sálvame' anunciava la trista notícia a través de les seves xarxes socials i es mostrava molt afligit davant els seus companys.

«Estimadíssim pare. Ha estat bonic acompanyar-te en el teu últim sospir. Has marxat tranquil, serè, sense patiment. El meu estimadíssim germà, Josep, el teu fill, ens ha ajudat. Tant de bo estiguis amb ell i amb la mare. Bon viatge i que la terra et sigui lleu. Us estimo sempre», escrivia al seu compte d'Instagram recordant la mort de la seva mare i del seu germà. 

Fent gala de la seva gran professionalitat, el col·laborador no va dubtar a presentar-se al plató de Telecinco per participar en la seva tertúlia més dura.

El seu pare havia mort aquella mateixa matinada, a les 5.30 del matí, per la qual cosa Gustavo havia estat tota la nit a l'hospital. 

No obstant això, hores després i malgrat el patiment, va decidir anar a les instal·lacions de Mediaset per treballar. 

Els directors del programa van insistir, en ple directe, que marxés a descansar, però el tertulià va declinar l'oferta i va esperar fins al final del programa.

Gustavo González torna a 'Sálvame' després de la mort del seu pare

Després del cap de setmana, Gustavo ha tornat a la feina per explicar als seus companys com es troba per la pèrdua del seu pare.

«Em va encantar acompanyar al meu pare en aquest últim tram de la seva existència. És veritat que en aquest moment tot és tranquil, però després ve aquesta part menys grata, que és la de preparar els papers, l'enterrament... Porto un parell de dies que dormo bastant malament, però estic tranquil», assegurava el marit de Maria Lapiedra.

Encara visiblement afectat, el tertulià de Telecinco també ha volgut solidaritzar-se amb Maria del Monte, que està passant per una situació similar.

La cantant acaba de perdre la seva mare Bibiana, a 96 anys. Una dolorosa mort que s'ha sumat a les morts recents de dos dels seus germans.

A 'Sálvame', els tertulians van criticar la decisió de la cantant d'amagar la mort dels fills a la seva mare. Tenia un estat de salut delicat i la família volia evitar que s'esfondrés anímicament.

La decisió de Maria del Monte va ser radicalment oposada a la que en el seu moment va prendre Gustavo González per la mort del seu germà José.

Gustavo González recorda la trista pèrdua del seu germà José

Mentre el seu pare feia front a la malaltia mental que arrossegava des de feia anys, un dels seus fills es va morir. 

«Tenia un deteriorament cognitiu bastant avançat, però vam optar per dir-li la veritat. La mort del meu germà el va destrossar», recordava Gustavo davant els seus companys.

 Aquest fet va ser un gran xoc per al seu pare, que ja estava a la recta final de la seva vida. El tertulià el va voler homenatjar durant el programa. 

«Tenia un pare alcohòlic i amb vuit anys ja va haver de treballar. No va tenir infància, però va poder gaudir de la dels seus fills. Ha estat un pare i avi meravellós; venim d'una família molt humil, amb nou germans, i ell s'ho va fer tot sol», assegurava Gustavo González.