Kiko Rivera y su madre juntos y abrazados se miran emocionados

El retrobament de Kiko Rivera i Anabel Pantoja, més a prop: Tots els detalls

La tonadillera i el seu fill mantenen les diferències econòmicament, però volen reconciliar-se en el terreny més personal. L'ocasió per fer-ho està a punt d'arribar.

Isabel Pantoja i Kiko Rivera segueixen enfrontats per l'herència de Paquirri i per la venda de Cantora. El conflicte que esclatava fa poc més d'un any allunyava definitivament mare i fill. Mentre Kiko s'ha dedicat a criticar la seva mare per les revistes i els platós, Isabel Pantoja s'ha tancat a Cantora.

Les úniques declaracions que ha fet al respecte van ser fa uns dies al concert de Jerez de la Frontera. 

Durant l'esdeveniment, va deixar anar missatges plens de significat. «I tu vivint amb ella, que mai t'ha volgut», en referència a Irene Rosales. «T'he cantat cançons de bressol a cau d'orella, moltes», per Kiko. 

«Som els que som i estem els que hi hem d'estar», va ser la seva frase més comentada. Isabel està pràcticament sola, però ha expulsat de la seva vida els amics més interessats i que només volien la seva fama.

Kiko no ha volgut ser menys i ja ha deixat anar alguns missatges contundents a diverses entrevistes. La situació sembla irreversible, però mare i fill voldrien tornar enrere i solucionar el conflicte per l'herència familiar.

El retrobament de Kiko i Isabel Pantoja podria ser a l'octubre

Mare i fill tenen interessos econòmics contradictoris, però la venda de Cantora podria posar fi al conflicte. Vendre la finca serviria per acabar amb els deutes i per oferir solvència a la família. Es perd la finca familiar (o part d'ella), però es guanya tranquil·litat i qualitat de vida.

A més, s'obre la porta a una possible reconciliació familiar o, si més no, entre mare i fill. Agustín, el germà d'Isabel i un altre dels punts de discrepància entre pare i fill, es vol quedar al marge. 

Aquesta reconciliació podria tenir lloc en unes setmanes. Les noces d'Anabel Pantoja, neboda d'Isabel i cosina de Kiko, podria ser l'escenari perquè mare i fill es veiessin les cares. Fa mesos que no es parlen i que Isabel no veu els seus nets.

Aquest distanciament afecta les dues parts i, un cop han passat l'etapa de ràbia, l'entorn s'ha tornat més plausible perquè es puguin retrobar.

Com que Anabel Pantoja és molt familiar, ha volgut convidar tota la família al seu casament. De fet, ha demanat a Kiko que la porti a l'altar. Però també hi assistirà la seva mare, Isabel, i la seva germana amb Asraf.

Anabel vol un casament íntim, però ja ha venut l'exclusiva

Anabel i Omar Sánchez es casaran dues vegades. Primer ho faran a la platja, a La Graciosa (Las Palmas) i, l'any que ve, vol fer un altre casament religiós a Sevilla, amb centenars de convidats. Així ho va explicar al seu pare, Bernardo Pantoja, que no assistirà al casament d'aquesta tardor a Canàries.

Davant l'estupefacció dels companys de 'Sálvame', Anabel explicava que els problemes de mobilitat del seu pare l'impedien arribar al lloc. El germà gran d'Isabel Pantoja ja assistirà a la festa de Sevilla.

Un altre aspecte motivador és l'econòmic. Anabel ja té emparaulada l'exclusiva del seu casament amb una revista i, en aquests casos, hi ha preus diferents en funció dels convidats.

En aquest sentit, si es produeix l'esperada foto entre Kiko i Isabel, el preu de l'exclusiva és molt més gran. Llàgrimes, abraçades i mostres d'afecte es cotitzen a l'alça i tots poden guanyar un dineral si es deixen veure junts en aquest dia especial.

El que no sabem és què faran Isabel i Irene en veure's. Tampoc és segur que Kiko i Agustín es saludin o que simplement abraci la seva mare. I els néts d'Isabel, tindran foto amb la seva àvia?

Cadascuna de les suposades imatges augmenta el preu que la revista pugui pagar pel reportatge. Tot el que passarà durant l'esdeveniment s'acostuma a pactar abans i els beneficis de l'exclusiva podrien repartir-se entre els diferents membres de la família. Per tant, tothom content. 

«La meva mare només es mou pels diners», afirma Kiko Rivera

No seria la primera vegada que Isabel Pantoja i Kiko parlen de les negociacions de les seves exclusives. Segons Kiko, Isabel sempre pacta els seus ingressos a part, ja que el seu caixet és el més elevat de la família. Així ho va fer, per exemple, al casament de Kiko. 

«Em va dir que si ella no cobrava l'exclusiva, no venia al meu casament. Després em va dir que vindria, però que no em portaria a l'altar. Li vaig dir: negocia el que tu vulguis, l'únic que vull és que vinguis al dia més important de la meva vida». Segons el cantant, Isabel Pantoja es va endur la seva part. 

Ara, l'expectació per veure mare i fill junts és encara més gran. És probable que Isabel Pantoja estigui movent ja els fils per saber què podria cobrar si hi va. Kiko i Anabel també saben que la seva presència elevarà el caixet de l'esdeveniment.

Si ens fixem en els antecedents familiars, el preu d'aquesta exclusiva és motiu més que suficient perquè tornin a reunir-se davant dels focus. Encara que sigui momentàniament, per seguir amb la guerra familiar després.