Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana en su programa de Mediaset

Ana Rosa pateix en directe i es veu obligada a tallar la connexió

Mayka Navarro ha estat boicotejada per uns manifestants quan feia un directe des de Barcelona

Ana Rosa Quintana al seu programa de Mediaset
Ana Rosa Quintana ha patit per Mayka Navarro, boicotejada per uns manifestants a Barcelona aquest divendres al matí | Telecinco

Mayka Navarro, veterana col·laboradora d' 'El programa de Ana Rosa', no ha pogut acabar un directe que feia aquest divendres 9 d'octubre des de Barcelona, enmig de les protestes de grups independentistes per la visita del rei Felip VI a la ciutat. El contratemps viscut en ple directe per Mayka Navarro ha provocat la reacció immediata d'Ana Rosa Quintana.

Així ha estat l'incident entre els manifestants i la periodista Mayka Navarro

En primer lloc, els manifestants han començat a cridar l'habitual «premsa espanyola, manipuladora». Després, s'ha sentit algun crit contra la presentadora Ana Rosa Quintana. I, finalment, Mayka Navarro ha hagut de tancar la connexió abans del temps estimat perquè els manifestants començaven a envoltar-la i fer gestos a la càmera que li gravava.

«Talla, talla!», Ha cridat la reportera des del seu punt de connexió a Barcelona. El senyal, llavors, ha tornat a plató de Telecinco, on Ana Rosa Quintana ha fet un comentari sobre el qual acabava de succeir, que ha deixat a tots sense paraules per la incomoditat de moment.

Ana Rosa lamenta que Mayka Navarro no tingui llibertat d'expressió per fer la connexió

«És una pena que no es respecti la llibertat d'expressió en un estat de dret, justament els que demanen llibertat d'expressió», ha lamentat Ana Rosa Quintana des del plató de Telecinco a Fuencarral. La periodista també ha dit que la visita del rei a la ciutat de Barcelona entra dins de la «normalitat» i que així «hauria d'haver estat sempre», en referència al veto del Govern a Felip VI fa unes setmanes.