Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Ana Sandra Lequio Obregón

Ana Sandra Lequio: el veritable motiu pel qual no té cap pare legal

Ana Sandra Lequio consta només com a filla legal d'Ana Obregón

Ana Sandra Lequio deixarà les pròximes setmanes la seva tranquil·la vida a Miami per instal·lar-se a Espanya. Des que es va tenir notícia del naixement i de la relació biològica amb el fill d'Ana Obregón la nena ha ocupat desenes de titulars. L'últim relacionat amb la persona que tindria la titularitat de la seva paternitat legal.

Ana Obregón no volia que Ana Sandra constés sense un pare legal. L'artista va pensar a recórrer al pare del seu fill, Alessandro Lequio, perquè hi figurés com a tal. Tot i això, l'italià es va mostrar contrari a assumir aquesta paternitat de manera oficial.

Pel que sembla, Obregón va pensar en Alessandro perquè Ana Sandra portés legalment el cognom Lequio. A més, hi havia un altre motiu, a determinats països és més senzill obtenir els permisos per formalitzar un procés d'adopció per gestació subrogada si els sol·licitants són dos, pare i mare.

Muntatge fotogràfic d'Alessandro Lequio i Ana Obregón amb la seva neta Ana Sandra
Alessandro Lequio no ha volgut assumir la paternitat legal d'Ana Sandra | CatalunyaDiari

La negativa de l'aristòcrata a la petició del seu ex que firmés com a pare legal de la nena és una mostra més de les evidents discrepàncies que separen tots dos. L'actriu, malgrat la negativa de Lequio d'assumir la paternitat legal de la nena, va tornar a insistir perquè en reconsiderés la postura. Ella no volia que Ana Sandra fos una filla sense un pare i que constés com a tal.

Fins ara el comte no ha amagat la seva incomoditat quan se li ha preguntat per la seva condició d'avi. També ha tingut oportunitat de subratllar quina és la família des de fa dues dècades. «Jo tinc una altra família, la meva vida és una altra», deia Lequio davant de la insistència dels mitjans.

Ana Obregón hauria demanat a Lequio que assumís la paternitat legal d'Ana Sandra

Tot i que Obregón manifesta que la seva relació amb Lequio és excel·lent, la realitat és que estan més distanciats que mai sobretot des del naixement d'Ana Sandra. És evident que les seves postures són radicalment oposades a la gestió d'aquest tema.

Lequio «calla i prefereix no enfrontar-se a Ana per por a l'escàndol, té molt a protegir», assenyalen fonts properes a l'italià. Alessandro s'ha mostrat caut des que va transcendir als mitjans l'existència d'Ana Sandra, una notícia de la qual ell sí que estava al corrent, tal com va confirmar Ana Obregón.

Imatge d'Alessandro Lequio i de María Palacios
Alessandro Lequio prefereix mantenir-se al marge de la notícia i insisteix que la seva notícia "és una altra" | GTRES

«Em produeix tristesa, ràbia, que el meu fill sigui una vegada més protagonista», deia Alessandro a 'El Programa de Ana Rosa'. El col·laborador es va convertir en centre involuntari de l'actualitat després de conèixer-se que la filla d'Ana Obregón per gestació subrogada és en realitat neta de tots dos i filla d'Aless.

«Quan el meu fill va morir, des del primer moment tots heu estat testimonis que la meva única opció ha estat el silenci. Mai he comentat res, mai he mostrat el que sentia, mai he dit una sola paraula i és el que continuaré fent». Unes paraules, les de Lequio, que demostren la seva decisió de no prendre part al debat obert després del naixement d'Ana Sandra.

 

Ana Sandra portarà 'Lequio' com a tercer nom, no com a cognom

Davant de la negativa de Lequio a constar com a pare legal del nadó, l'actriu ha aconseguit que la nena porti el cognom del seu pare com a tercer nom, no com a cognom. Així, doncs, 'Obregón', seria el primer cognom amb què figuraria Ana Sandra.

Fotomuntatge d'Ana Obregón i Ana Sandra.
Segons el que s'ha dir, Ana Sandra figura com a Ana Lequio Obregón al document d'adopció | CatalunyaDiari

El portal Informalia va avançar haver tingut accés al document d'adopció on quedava clar que el nom de la nena és Ana Lequio. Només apareix un cognom, Obregón, i el nom de la persona que adopta: Ana (Victoria) García Obregón. Una dada que es podrà modificar en inscriure-la al registre civil espanyol o al mateix nord-americà.