Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb les fotos d'Antonio David Flores i de Marta Riesco

Antonio David Flores: com era la seva relació amb la mare de Marta Riesco

La sogra d'Antonio David Flores ho va deixar ben clar

Antonio David Flores i Marta Riesco van començar una relació sentimental malgrat les polèmiques que va generar el seu romanç. El fet que l'exguàrdia civil estigués casat quan es va enamorar de la reportera va ser el tema de tots els mitjans.

Marta va passar a ser una persona coneguda tot i que ella va assegurar que seguiria amb la seva vida i el seu treball a la televisió. Tot i això, el temps ha acabat donant la raó als que assenyalaven que la seva relació acabaria passant-li factura. En aquest sentit, els pares de Riesco van ser els primers a advertir la seva filla, deixant clar què pensaven realment del pare de Rocío Flores.

La mare de Marta no va acceptar Antonio David Flores

La relació d'Antonio David Flores i Marta Riesco va fer parlar molt i va acaparar totes les mirades durant molt de temps. La reportera va passar de ser una desconeguda per al públic a convertir-se en tot un personatge mediàtic. Tot això malgrat que va afirmar que no exposaria mai la seva relació davant dels mitjans.

Però, el fet que el malagueny li hagués estat infidel a Olga Moreno amb la reportera va generar una gran expectació. La vida tant personal com professional de Marta va fer un gir de 180 graus i encara n'està pagant les conseqüències.

Imatge d'Antonio David Flores amb Marta Riesco
Antonio David Flores mai va ser acceptat per la família de la seva parella | EUROPA PRESS

Ara que la relació sembla haver-se trencat de manera definitiva, Riesco s'ha refugiat en la seva família. Especialment, en la seva mare, amb qui l'hem vist gaudir amb magnificència. I és que María Jesús tenia molt clar que la seva filla acabaria patint per Antonio David.

Així ho va manifestar obertament a 'Sálvame' quan encara no estava vigent el nou Codi Ètic de Mediaset. Aleshores, es podia parlar obertament sobre Antonio David i sobre el moment en què va iniciar el seu romanç amb la reportera. Tots dos acaparaven els titulars i no hi havia programa que no aprofundís en la relació.

Tenint en compte l'enrenou mediàtic, 'Sálvame' va voler saber què opinava la mare de Marta sobre l'exguàrdia civil. Kiko Hernández va anar a buscar la reportera per parlar-hi i va tenir l'ocasió de trobar-la parlant amb María Jesús.

En aquell instant, el col·laborador va aprofitar el moment per interrompre la conversa i preguntar a la mare de Riesco la seva opinió sobre Antonio David. La seva resposta va ser clara i contundent: no acceptava la relació.

 

Antonio David Flores mai va ser benvingut

«María Jesús, a tu t'agrada com a gendre Antonio David?», va ser la pregunta directa que Kiko va fer a la mare de Marta. Al davant hi havia la periodista amb cara de circumstàncies i una mica nerviosa pel que pogués respondre.

«No», va contestar María Jesús sense pensar-s'ho, sentenciant la nova relació de la seva filla. La madrilenya, conscient del que acabava de passar, va intentar justificar la resposta de la seva mare afirmant que «no t'ha entès, diu que no t'escolta».

Foto d'Antonio David Flores
La família de Marta sabia que Antonio David Flores acabaria fent-li mal | GTRES

Tot i això, per a tots va ser evident l'opinió de María Jesús sobre la nova parella de la seva filla. Això va donar corda al fet que es comencés a indagar sobre com la família de Riesco va encaixar la notícia que Marta estava sortint amb Antonio David.

N'hi va haver que van assegurar que el malagueny «no era el gendre que havien somiat» i que «haurien desitjat que res d'això hagués passat». I és que la família intuïa que això no acabaria bé i que al final seria la madrilenya qui acabaria patint.

D'altra banda, mentre que a Marta sí que l'hem vist sent una més a les celebracions del clan Flores, Antonio David ha estat aliè a l'entorn de la que era la seva xicota. No hi ha hagut fotos amb els sogres ni amb ningú proper a Marta. Això podria confirmar que l'exguàrdia civil no era benvingut a la família de la reportera.