Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Adela González i María Patiño al plató de 'Sálvame'

El que ha passat a l'inici de 'Sálvame' emociona els amants del programa

'Sálvame' ha recorregut a l'humor per animar els seus col·laboradors

'Sálvame' arriba a la seva fi i no és cap secret que alguns dels seus col·laboradors estan realment preocupats. Però, els directors del programa han fet el que millor saben per demostrar que tot té solució: han recorregut a l'humor. Han contractat un actor que interpreta un assessor laboral per fer-los una xerrada que ha emocionat tothom.

'Sálvame', com no podia ser d'una altra manera, morirà matant i ja ha llançat la seva primera indirecta a Sandra Barneda. La presentadora s'ocuparà d'un espai que substituirà el mític espai de La Fàbrica de la Tele. A Catalunya Diari us expliquem que es dirà 'Así es la vida' i és precisament la frase que ha fet servir 'Sálvame'.

«Bona tarda, soc aquí per ajudar-vos perquè soc assessor laboral i el vostre currículum s'ha quedat antic. Sabeu que això s'acaba i que no n'hi haurà més, sabeu per què? Perquè 'Así es la vida', ha dit el presumpte assessor laboral.

'Sálvame' ha emocionat l'audiència i els seus col·laboradors han cridat «'bravo»! aplaudint amb més força que mai. És més, tota la redacció ha baixat al plató per animar els tertulians, que senten que no han rebut un bon tracte. Kiko Matamoros va parlar amb nosaltres i ens va confessar que es van assabentar de la cancel·lació del programa alhora que tothom.

'Sálvame' emociona els seus seguidors

«Us ajudaré a trobar feina», els ha dit un assessor laboral tan aviat com ha començat el programa. Aleshores, Lydia Lozano ha respost: «Moltes gràcies». Estava clar que els directors de 'Sálvame' no es quedarien de braços plegats.

Óscar Cornejo i Adrián Madrid, amos de la productora que hi ha darrere de Sálvame , han reconegut que estan molestos. L'audiència els segueix fent costat, malgrat que ja no registren les dades d'abans. Pensen que almenys es mereixien haver-se assabentat de la cancel·lació de l'espai abans que la resta d'espectadors.

'Sálvame' és pur espectacle i ha convertit en contingut la mala notícia: ha tornat a fer màgia. Les xarxes s'han omplert de comentaris aplaudint el gest que han tingut. És clar que ningú no els farà callar i que dispararan contra tots els seus rivals.

«No és una tarda més, és una tarda molt especial perquè ja saben vostès que això s'acaba», ha dit María Patiño.