Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb la imatge de Jonan Wiergo

Jonan Wiergo, desesperat a 'Supervivientes' després de l'última cosa que ha passat

Jonan Wiergo no ha pogut evitar cridar davant del que ha passat

Jonan Wiergo és un dels concursants de 'Supervivientes' més estimats pel públic. I ho és, a més de pel seu esforç a les proves, per la seva sinceritat i per la seva naturalitat. Aquesta ha portat a fer riure el públic quan s'ha quedat bocabadat en veure que Jaime i Artúr tornaven a conviure amb ell.

Jonan ara ha tornat a treure més d'un somriure als espectadors amb la seva reacció davant de la situació que ha viscut. El que ha passat és que s'ha mostrat desesperat en veure els animals que estaven al menjar i fins i tot a la roba. Tant és així que no ha pogut evitar cridar.

Jonan Wiergo, a crits

L''influencer' i concursant de 'Supervivientes' ha format amb Adara un duet molt atractiu per al públic. Tots dos són sincers, fan broma sempre i no dubten a reaccionar de la manera més natural quan viuen situacions que no s'esperen. Precisament, això últim és el que els hem vist fer a l'última gala.

Jonan es trobava amb la madrilenya al costat del foc parlant i rient, però les seves rialles han esdevingut crits i desesperació. Ha passat quan han vist que s'havia fet present una veritable plaga d'escarabats de grans dimensions. Per això, ell no ha pogut evitar cridar: «Déu meu!».

Després de Wiergo, la seva companya també ha vist un d'aquests insectes en concret i ha cridat: «Quin fàstic! És enorme, sembla un cavall Quin puto fàstic!». La desesperació dels dos ha anat a més, quan ell ha encès una llanterna i han vist que hi havia moltes paneroles al seu voltant.

La 'influencer, en observar-ne una de grans dimensions, ha afirmat: «Déu meu, que gran! És una bestiola fulla, perdona, 'What's this?'». Davant del que Adara ha afegit: «Foster, és un rinoceront. És la més gran que he vist a la meva vida».

Jonan en aquest punt no ha pogut evitar afegir davant el comentari d'ella: «Que estrany que ha sonat això. Doncs si és el més gran que has vist a la teva vida...». I després, sobre la plaga, ha etzibat: «Però, com és que hi ha tantes paneroles?».

El jove ha estat testimoni que el més gran de tots aquests insectes ha començat a campar a gust per les seves pertinences. Per aquesta raó, ha dit: «Enrere, atrevida, a casa nostra no. Una panerola a la meva pizza, fora, atrevida». «Que poc respecte! Jo crec que m'he estat menjant més potes d'escarabat que una altra cosa».

Imatge de Jonan Wiergo a 'Supervivientes'
Jonan Wiergo s'ha posat a cridar en veure les paneroles passejant al seu voltant | MEDIASET

Però, aquí no ho ha quedat tot, ja traient a la llum la seva vis còmica ha afegit una cosa més. Ha manifestat: «Per què no s'ha acostat cap d'aquests tres homenatges (Jaime, Artùr i Diego) a salvar-nos com Rapunzel?». Després ha afegit: «És molt forta la d'escarabats que hi ha».

Per acabar el momentàs, un dels esmentats insectes ha sortit sota d'on estava assegut l''influencer'. Així, s'ha posat a cridar i a dir: «Ah, ha sortit del meu anus directament».

 

Jonan Wiergo desperta les rialles i els aplaudiments del públic

L'amic de Dulceida i Adara han tret els somriures dels espectadors amb aquesta situació viscuda i els seus comentaris. Molts no han dubtat a fer servir les xarxes per donar-ho a conèixer. Exemples són tuits com «M'estic pixant del riure».

En aquesta mateixa línia trobem: «Els entenc. Les paneroles em fan un fàstic» i «Ai, per favor, que m'ofego del riure! No em poden representar més».

Imatge de Jonan Wiergo a 'Supervivientes'
Jonan Wiergo ha aconseguit captivar el públic amb la seva espontaneïtat i sentit de l'humor | MEDIASET

Sense oblidar tampoc: «El duet de Jonan i Adara és senzillament increïble i únic. De veritat que el toc d'ells dona molt d'humor al 'reality'. M'encanta».