Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sara Carbonero

El xicot de Sara Carbonero trenca el seu silenci: confirma els nou rumors

Taboada ha parlat per primer cop de la seva relació amb Sara Carbonero

Per a ningú és cap sorpresa que Sara Carbonero està vivint un autèntic conte de fades al costat de la seva mitja taronja, Nacho Taboada. Ja fa un any que estan junts i la veritat és que no poden ser més feliços. De fet, proves són les imatges que penja la mateixa periodista a Instagram, ja que sempre se la veu radiant de felicitat.

I és que, qui li hauria dit a l'exdona d'Iker Casillas que en un concert coneixeria el que seria la seva actual parella? «Tots dos van anar a un concert d'una amiga que tenen en comú. Sara va anar al camerino i és allà on coincideixen», afirmen.

«Aquell dia va suposar un abans i un després per a ells», van revelar fonts properes a la parella sobre com es van conèixer. A partir de llavors, van començar una relació seriosa a «amagades» de tots els mitjans.

I és que no volien que la premsa se n'assabentés perquè volien portar el seu festeig de la manera més discreta possible. De fet, si no haguessin estat pels mitjans, ningú s'hauria assabentat del romanç entre tots dos.

Molt poques vegades Sara Carbonero ha parlat de la seva història d'amor amb el músic. Pel que fa a ell, el cert és que mai s'hi ha pronunciat... O almenys fins ara. I és que el xicot de Sara va trencar el silenci perquè va concedir recentment la seva primera entrevista, on va parlar per fi de la toledana.

La periodista Sara Carbonero en el photocall d'inauguració de Ruber Internacional: Centre Mèdic Maso en Madrid
Sara Carbonero ha estat testimoni de tot allò que ha dit el seu xicot | GTRES

Nacho Taboada sobre la seva relació amb Sara Carbonero: «Ho visc amb naturalitat»

Quina sorpresa ens vam portar en veure que el noi de Sara Carbonero havia parlat per primera vegada amb els mitjans. En concret, li va donar l'honor d'entrevistar-lo al mitjà 'El Heraldo de Aragón'.

Va ser allà on va explicar amb total sinceritat com se sent respecte a tota la pressió mediàtica a la qual està sotmès des que va començar el seu idil·li amb Sara Carbonero. «Ho visc amb naturalitat, sabent on soc», va començar dient.

«La vida m'ha portat per aquest camí. He conegut una persona molt especial i des del primer moment sabia que això passaria», va explicar. «Ho porto amb discreció, amb la meva manera de ser, sempre aliena a aquest món», afegia.

«Intento no llegir gaire, passar desapercebut. Tots dos intentem viure amb la normalitat més gran que podem», s'ha sincerat. De fet, Nacho Taboada no ha estat l'únic que s'ha pronunciat sobre aquest tema, sinó que ja al seu dia també en va parlar Sara Carbonero.

«És un tema que em fa força mandra. Fa molts anys que hi convisc. No estic còmoda, però no és greu, ho porto amb tota la calma que puc. Sé el que m'agrada, el que m'incomoda i he après a relativitzar», va confessar la periodista.

Imatge de Nacho Taboada pel carrer.
El músic ha confessat que Sara Carbonero és molt especial | Europa Press

Sara Carbonero confessa als quatre vents el seu amor pel músic

De manera que, per les paraules de tots dos, no té pinta que es mostraran en públic com molts mitjans volen. Tenen clar que a les seves vides no volen que estigui la premsa, ja que podria acabar passant-los factura.

Això sí, quan ens referim a mitjans no comptem les xarxes socials perquè és precisament només aquí on la toledana mostra, a la seva manera, l'home que li ha robat el cor.

És més, fa poc temps, va penjar una foto, que estava d'esquena, tocant la guitarra, l'especialitat del músic. «Penso que un somni semblant no tornarà més», era el missatge que apareixia al costat d'aquesta imatge.