Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb les fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Andrea Janeiro està aconseguint que Jesulín perdi moltíssims diners

Andrea Janeiro sap el mal que està provocant

Andrea Janeiro viu amb una calma tensa el tour mediàtic que ha iniciat el seu pare per totes les cadenes de televisió. Jesulín de Ubrique sembla haver sortit de la seva zona de confort i estaria disposat a recuperar el temps perdut, per així tornar a la fama.

Des de la seva aparició a 'El Desafío', el pare d'Andrea no ha deixat de sorprendre amb els seus nous projectes televisius. Mentre la seva dona segueix a casa a cura del petit Hugo, l'extorero és qui està disposat a incrementar l'economia familiar. Una economia que seria molt més elevada si no fos per la promesa que li va fer a la seva filla gran.

Andrea Janeiro impedeix que el seu pare guanyi molts diners

Andrea Janeiro és, potser, un dels personatges que aixeca més expectació. Ser filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique li ha atorgat cert interès que ella s'ha encarregat d'apagar.

Sí, perquè des del mateix instant que va complir la majoria d'edat va emetre un comunicat per evitar l'assetjament de la premsa. A l'escrit va deixar ben clar la seva intenció de ser un personatge anònim i va implicar de ple els seus pares.

Primer pla d'Andrea Janeiro.
Andrea Janeiro ha prohibit que els seus pares guanyin diners parlant d'ella | GTRES

Arribat el moment, es va asseure davant seu i els va prohibir que l'esmentessin als mitjans de comunicació. Tancava així l'aixeta de la qual durant més de 20 anys ha estat vivint Belén posant el seu futur com a col·laboradora en risc.

Però no només a ella, Jesulín ara sap què implica per a ell aquesta prohibició. Tot i que sempre ha procurat no esmentar Andrea, des que li va prometre complir el seu desig ha estat conscient de la repercussió.

Imatge de Jesulín de Ubrique emocionat
El pare d'Andrea Janeiro cobra menys si no parla de la seva filla| 'EL CAMINO A CASA'

Segons confirma En Blau, el fet que el marit de Campanario no pugui parlar de la filla que va tenir amb la col·laboradora de 'Sálvame' li ha costat perdre molts diners. I ara que torna al panorama televisiu, Jesulín ha vetat qualsevol pregunta relacionada amb la seva filla.

No cal dir que és la seva filla gran la que més interès desperta, per la qual cosa el seu 'caché' s'ha vist reduït considerablement. Sí, perquè veure Jesús Janeiro parlant d'Andrea seria tota una revolució, per no parlar de la participació de la noia en alguns dels programes.

Andrea Janeiro no fa cap excepció

Andrea sap que no és fàcil bregar amb el fet de pertànyer a una de les famílies més famoses del panorama rosa. Tot i això, ha demostrat la seva maduresa en voler apartar-se del soroll que provoca la seva condició familiar.

I això, malgrat que sap com ajudaria els seus pares el que fes un pas endavant. La veritat és que a Jesulín no li ha calgut estirar-la per generar expectació. Per a bé o per a malament, per al seu pare era com si no existís i mai ha fet capsa de la seva primogènita.

D'altra banda, el cas de la seva mare és ben diferent. I és que Belén Esteban va fer de 'ser la mare d'Andrea Janeiro' la seva manera de vida i així ha continuat sent fins que aquesta li va aturar els peus.

Fotomuntatge de Belén Esteban, Andrea Janeiro i Jesulín
Andrea Janeiro no fa cap excepció | Catalunya Diari

Però ara que l'extorero apareixerà a diversos programes de televisió, l'interès per la seva vida ha tornat. Per primera vegada veurem la seva cara menys coneguda i més íntima malgrat que obviï del tot el naixement de la seva primogènita.

Té per contracte vetar qualsevol pregunta o menció relacionada amb Andrea complint així la seva promesa. Però no només això, tampoc es preveu que la jove acompanyi el seu pare en alguns dels seus projectes.

D'aquí poc el veurem a 'MasterChef', on és habitual que els concursants rebin la visita dels seus. Sens dubte, veure Andrea a les cuines més famoses de la televisió costaria desemborsar una gran quantitat de diners.

Tanmateix, això no passarà, almenys de cara al públic. El que sí que pot ser és que la jove doni suport al seu pare darrere de les càmeres, com va fer quan va participar a 'El Desafío'. Segons es va rumorejar, la filla de Belén va assistir a les instal·lacions d'Antena 3 per animar al seu pare.